Bezoek Dolmans op Vakbeurs Facilitair en beleef het goede gevoel

dolmans-vlaggen-nieuw-logoGegarandeerd een goed gevoel is de merkbelofte die Dolmans op 12 december samen met de presentatie van de nieuwe corporate identity wereldkundig maakte. Als één groep van specialisten is Dolmans ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de 19e editie van de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer, die plaatsvindt van woensdag 25 tot en met vrijdag 27 januari in de Jaarbeurs Utrecht. Het doel: bezoekers aan de Dolmans-stand zelf het goede gevoel te laten ervaren en persoonlijk kennis te laten maken met de nieuwe corporate identity.

De nieuwe website van Dolmans www.dolmans.com is een van de meest zichtbare veranderingen binnen de nieuwe corporate identity. Dolmans is trots op de frisse en eigentijdse uitstraling van de website, waar de bezoeker centraal staat en waar alle divisies van Dolmans als één groep specialisten is vertegenwoordigd.

Kracht bijzetten
Met de nieuwe corporate identity is Dolmans klaar om haar specialismen verder kracht bij te zetten. Het is onze missie om opdrachtgevers blij te verrassen in alles wat we doen. Door met onverwacht goede oplossingen te komen en proactief in te spelen op onuitgesproken wensen. Of het nu gaat om glasbewassing, hulp na een calamiteit, dagelijkse schoonmaak, gevelreiniging, ondersteuning op facilitair vlak of asbest saneren. De 2.000 specialisten van Dolmans beheersen hun vak en zetten net dat stapje extra. Het resultaat: Gegarandeerd een Goed Gevoel!

Beleef
Kom langs op stand E3 in hal 1 het beleef het goede gevoel van Dolmans onder het genot van een heerlijke kop duurzame koffie van Peeze. U kunt zich gratis voor registreren via deze link.

×