Bas Haagen treedt toe tot directie Facility Trade Holding

mei 31, 2018 in Nieuws

Facility Trade Holding maakt bekend dat Bas Haagen toetreedt als Algemeen Directeur per 1 juli 2018. Naast Facility Trade Group, een groep van specialistische totaalleveranciers in reinigingssystemen en -machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services, horen Dirksen Bedrijfskleding en horecaspecialist TCW Groep tot het concern.

Haagen is op dit moment Directeur Marketing & Sales bij EW Facility Services waar hij in dienst trad in 2005. EW Facility Services bedient in Nederland en België opdrachtgevers in diverse markten met facilitaire diensten waarbinnen hospitality sinds de oprichting het kernbegrip is.

“De lange ervaring in de facilitaire en hospitality branche die Bas meebrengt, sluit zeer goed aan bij onze groep en onze ambities. Wij zijn dan ook verheugd onze organisatie te kunnen verrijken met zijn expertise”, aldus Alex Postma die vanaf 1 juli samen met Ferry van Sluijters en Bas Haagen het nieuwe directieteam gaat vormen.

Over Facility Trade Group
De Facility Trade Group is een groep van onafhankelijke en specialistische totaalleveranciers in reinigingssystemen en- machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services. Door krachtenbundeling realiseert het bedrijf efficiency op het gebied van inkoop en logistiek, uitbreiding van expertise en versterking van regionale aanwezigheid. Innovativiteit, kennis over branches, producten en beleving vertaalt zij naar passend advies voor opdrachtgevers.

Delen