Aukje Oude Elferink versterkt team Hospitality Group

maart 21, 2018 in Nieuws

Hospitality Group is verheugd te laten weten dat Aukje Oude Elferink per 1 maart haar team versterkt als senior consultant transitiemanagement. “Aukje brengt ons met haar brede ervaring met succesvolle transities van nieuwe contracten en sprankelende persoonlijkheid een stevige impuls voor ons transitiemanagement”, introduceert Tim van Asch, partner bij Hospitality Group.

De afgelopen 11 jaar heeft Aukje bij ISS Facility Services ruime facility-managementervaring opgedaan, in het bijzonder met transitiemanagement. Als transitiemanager binnen ISS Nederland heeft Aukje haar analytische en pragmatische kant kunnen inzetten voor het ontwikkelen van het transitieproces. Aukje was samen met haar team verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van vele complexe IFM-contracten.

Transitiemanagement
In haar rol binnen Hospitality Group ontwikkelt ze de visie op en aanpak voor transitiemanagement in facility management verder door. Onze methode voor transitiemanagement biedt een integrale, gezamenlijke aanpak met een duurzame inbedding van de gezamenlijke doelen en afspraken. Aukje is zowel intern als extern het aanspreekpunt voor transitievraagstukken.

Aukje ziet de sleutel tot succes bij transitie- en transformatievraagstukken in een goede balans tussen enerzijds een resultaatgerichte projectmatige aanpak en anderzijds een mensgerichte instelling.

Over Hospitality Group
Hospitality Group is het advies- en projectmanagementbureau voor hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. ‘Creating better places’ is onze missie. Samen met opdrachtgevers realiseren circa 100 adviseurs en interim-managers aantrekkelijke en excellent georganiseerde omgevingen voor werken, leren, vrije tijd en zorg. De focus ligt op service & workplace design, sourcing, regie & performance, training & development en interim & recruitment. Van advies tot uitvoering en van inspiratie tot coaching.

Delen