Asito wint EnergiekAlmelo Award voor innovatief ondernemen

schoonmaakjournaal-asito-wint-energiekalmelo-awardAsito heeft de EnergiekAlmelo Award gewonnen voor innovatief ondernemen. Ieder jaar reikt het bestuur van EnergiekAlmelo de EnergiekAlmelo Award uit aan een Almelose ondernemer, die zich heeft onderscheiden door haar innoverend ondernemerschap. Charles Vinke, algemeen directeur van Asito: “Ik sta hier vandaag dankzij 10.000 medewerkers. En daar ben ik apetrots op!”

Uit drie genomineerden heeft uiteindelijk Asito gewonnen, de jury legt uit: “Asito is niet alleen deelnemer aan verschillende maatschappelijk initiatieven, zij is vaak ook de aanjager en organisator daarvan. Asito is een organisatie waar wij trots op mogen zijn.”

De twee andere genomineerde bedrijven waren Schmits Chemical Solutions en Heracles Almelo, de voetbalclub waar Asito hoofdsponsor van is.

Over EnergiekAlmelo
EnergiekAlmelo is een platform van ondernemersverenigingen die daarmee gezamenlijk willen uitdragen dat Almelo de juiste maat heeft om een modern en kansrijk ondernemersklimaat voor de lokale economie en maatschappij te bieden.

Over Asito
Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone en veilige werk- en leefomgeving. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen

×