Armada en Asix bereiken overeenstemming over distributie Fimap

februari 8, 2018 in Nieuws

Met ingang van 1 februari 2018 is de distributie van Fimap reinigingsmachines in Nederland aangepast. Armada Reinigingssystemen uit Voorburg blijft de importeur van dit bekende Italiaanse merk. Met Asix Reinigingsmachines uit Urk is een overeenstemming bereikt, waarin zij de Fimap machines aan hun klanten kan blijven aanbieden en de service aan de door Asix verkochte Fimap machines gewaarborgd blijft. Dat houdt in dat de eindgebruiker verder niets van deze aanpassing zal merken.

Doel van deze aanpassing is om meer duidelijkheid naar de Nederlandse markt te bieden en de positie van het merk Fimap verder te versterken. Armada directeur Arjan Boer: “Met deze aanpassing kunnen we het merk Fimap met één beeld en marketingstrategie in de Nederlandse markt zetten. Ik ben ervan overtuigd dat dit de positie van het merk Fimap verder versterkt en ons de mogelijkheid geeft om het marktaandeel van Fimap verder uit te bouwen.”

Over Armada
Armada Reinigingssystemen is specialist in de levering van vloerreinigingsmachines en al meer dan 20 jaar importeur van Fimap reinigingsmachines. Wij staan klaar met het juiste advies voor de oplossing van al uw vloerreinigingsproblemen. Onze landelijk werkende servicedienst reageert snel op alle aanvragen voor reparatie en onderhoud. Vanuit ons magazijn in Voorburg kunnen duizenden onderdelen overnight uit voorraad geleverd worden. Alles met maar één doel; tevreden klanten.

Delen