Anton Vinck van schoonmaakbedrijf Blinck: “Terug in ’t Spant in Bussum”

Theater SPANT! in Bussum, een theater met naam dat dit jaar zijn 50-jarig bestaan viert, is deze zomer op zoek gegaan naar een nieuwe partner in schoonmaakonderhoud en kwam uit bij een oude bekende. Anton Vinck, huidig directeur-eigenaar van schoonmaakbedrijf Blinck, verzorgde als mede-eigenaar van zijn vorige bedrijf jarenlang de schoonmaak bij theater SPANT! Naar volle tevredenheid van het team van SPANT! en ook van de schoonmaakmedewerker, ook toentertijd, een van de werknemers van Anton.

Toen directie en management van SPANT! zich gingen oriënteren op de vervanging van hun vorige bedrijf en aan de schoonmaakmedewerker vroegen voor welk bedrijf en met wie, was zijn eerste en spontane antwoord: “bij Blinck met Anton Vinck”. Zoals bekend worden, vanuit afspraken in het schoonmaakcao, de huidige medewerkers overgenomen.

“Uiteraard is dit als bedrijf de beste promotie die je kunt hebben. Toen wij dan ook werden gebeld om te komen praten en een offerte uit te brengen, was de deal snel rond”, vertelt Vinck. Vanaf 1 november is schoonmaakbedrijf Blinck gecontracteerd voor de dagelijkse schoonmaak en extra schoonmaak tijdens en na voorstellingen en evenementen. Met als vaste afspraak voor een eerlijke prijs, waarvan de klant, de schoonmaakmedewerkers en Blinck profijt hebben. Het resultaat de beste prijs, een op maat gemaakt pakket (variërend per evenement en seizoen) en een blinkend schoon gebouw passend bij de allure van SPANT!

Voor Blinck en SPANT! een samenwerking om trots op te zijn!

Op de foto de contractondertekening met Bert Dijkstra (financieel directeur van SPANT!) en Anton Vinck (directeur/eigenaar van Blinck)

×