Alpheios en Chicopee verzilveren samenwerking

Schoonmaakjournaal - Alpheios - Chicopee samenwerkingOm de innovatiekracht te vergroten, heeft Alpheios recent haar eerste Alpheios Cleaning Election Day georganiseerd, ofwel de ACE Day. Hier presenteerden verschillende A-leveranciers hun nieuwste producten aan de jury van Alpheios. Aan het eind van de dag was het Chicopee die de ACE scoorde.  

Waarmee won Chicopee de ACE?
Alpheios en Chicopee gaan een co-creatie aan in de ontwikkeling van innovatieve disposable nonwovens. De jarenlange ervaring van Chicopee in disposables en Alpheios in de zorgmarkt zal hiervoor gebruikt worden. Klanten zullen actief betrokken worden bij de ontwikkeling en de uitrol van producten. Testen in de praktijk staat hierbij centraal. “Het is de bedoeling dat het resultaat het beste antwoord gaat zijn op de vraag in de markt”, aldus Birgitte Engelen, productspecialist Alpheios.

Samenwerking verzilveren
De toekomstige samenwerking tussen Chicopee en Alpheios werd op 15 juli verzilverd. Symbool voor deze eerst geslaagde ACE en voor het begin van een succesvolle samenwerking staat het tennisracket, dat werd overhandigd aan Wyteke Heiligers, business development manager Chicopee.

Terugblik ACE Day
De juryleden blikken terug op een geslaagde eerste editie van ACE Day. Een van hen deelt zijn bevindingen: “Producten ontwikkelen die zo nauw mogelijk aansluiten bij de klantvraag, is voor mij het belangrijkste. Meer en meer zien we een verschuiving naar disposables. Deze dragen bij aan een betere hygiëne en meer efficiëntie. Ik denk dat wij in Chicopee een sterke partner hebben gevonden, waarmee we samen zorgen voor een betere performance”, aldus Nick van Gils, accountmanager Alpheios Belgium.

Gezien het succes van de eerste editie wordt volgend jaar de volgende ACE Day georganiseerd. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of volgend jaar deelnemen? Ga dan naar www.alpheios.nl of www.alpheios.be en meld u aan voor de nieuwsbrief.

Op de foto v.l.n.r.: Lizanne Curvers, customer relations Chicopee, Stein Bongers, product specialist EMEA bij Chicopee, Birgitte Engelen, product specialist bij Alpheios, Janou Maas, marketing- & communicatie medewerker van Alpheios, Wyteke Heiligers, business development manager bij Chicopee, Dionne Pots jr., product development engineer bij Chicopee.

Gerelateerd artikel: Chicopee wint 1e Alpheios Cleaning Election