Alfred de Weert versterkt commercieel directieteam CSU

april 8, 2018 in Nieuws

Alfred de Weert start vanaf 1 juni als directeur Sales- en Bidmanagement bij schoonmaakbedrijf CSU. Hij gaat zich richten op de verdere professionalisering van de tenderteams met als focus het uitbouwen van de inhoudelijke relaties met strategische partners in het facilitair inkoopdomein. De Weert gaat deel uitmaken van het directieteam.

Alfred de Weert studeerde aan de Tilburg University en de Erasmus Universiteit, en heeft ruim 25 jaar ervaring in leidinggevende commerciële posities, onder meer bij Randstad, Connect Holland en Douwe Egberts. In zijn laatste functie was hij bij Douwe Egberts werkzaam als manager Tenderdesk.

Passie voor tenders
Gedurende zijn loopbaan ontwikkelde hij een grote passie voor tenderprocessen en aanbesteden. Hij is een van de medeoprichters van de Kenniskring Aanbestedingen, een groep van aanbestedingsspecialisten die verbeteringen nastreeft in de uitleg en toepassing van de Nederlandse aanbestedingsregelgeving.

Aansluiting op FM-trends
Lid raad van bestuur Esmée Ficheroux: “Als CSU presenteren we prachtige innovatieve en branchegerichte oplossingen. Met deze uitbreiding voldoen we aan de wens om nog meer aansluiting te vinden op trends in de facilitaire markt. Het is immers onze ambitie om proactief en als deskundige partner de best passende dienstverlening aan te bieden voor onze klanten in de verschillende segmenten waarin CSU actief is”.

Over CSU
CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Barendrecht. CSU biedt werk aan 14.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert.

Delen