ADG Dienstengroep wint trofee Winst- en Waardecreatie

Asito medewerkersADG Dienstengroep, waarvan Asito deel uitmaakt, heeft de tweede AWVN-trofee voor Winst en waarde-creatie ontvangen. Werkgeversvereniging AWVN beloont organisaties die zich onderscheiden in goed werkgeverschap en reikt daarom vier keer per jaar een trofee uit. In 2014 en 2015 kwamen daarvoor bedrijven in aanmerking die zich onderscheiden in inclusief werkgeverschap; in 2016 bedrijven die werk maken van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid: de AWVN-trofee Winst en waarde-creatie.

“Een prijs voor winst? Ja, maar niet voor zomaar winst, het gaat om winst van waarde. Winst met een geweten, met een hart en misschien zelfs met een ziel. Maatschappelijke winst, gebaseerd op vertrouwen, verbinding en verlicht eigenbelang. Winst waar iedereen graag voor wil werken. De winst van een betere wereld”, legt AWVN op haar website uit.

Diversiteit en integratie
Namens de ADG Dienstengroep mocht Ron Steenkuijl, lid van de directie, de trofee in ontvangst nemen. Zijn bedrijf maakt volgens AWVN serieus werk van diversiteit en integratie, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Steenkuijl: “Ik ben intrinsiek van mening dat ondernemers uiteindelijk dit land maken of breken, waarmee ik overigens niets wil afdoen aan het belang van de politiek en vakbonden.”

Van de vier uit te reiken trofees in 2016 was opvallend genoeg de eerste winnaar van deze prijs Vebego, dat Hago in de gelederen heeft; de tweede trofee van 2016 is dus voor ADG Dienstengroep.