8 juni 2018: Metech gastheer 8e Schoonmaaktourdag Veluws Schoon

april 10, 2018 in Nieuws

“Met Barneveld als vertrekpunt pakken we graag de mogelijkheid om een tour over de Veluwe te gaan maken”, blikt de organisatie van de Schoonmaaktourdag vooruit naar vrijdag 8 juni. Wederom streven Interclean Amsterdam, Diversey, King Nederland en mediapartner Schoonmaakjournaal – de initiatiefnemers en organisatie van de Schoonmaaktourdag – naar een leuke dag, waarbij branchegenoten met een motor, oldtimer of cabrio welkom zijn voor een toertocht door een bijzonder stukje Nederland. Tommy Meijdam van Midwest Rubber staat garant voor een mooie, afwisselende route, en specialist in reinigingsmachines Metech Sweepers & Scrubbers voor het gastheerschap. Job Meijer: “We kijken ernaar uit om schoonmaaktoerend Nederland en België in ons bedrijf in Barneveld te mogen ontvangen.”

“Vanaf het begin rijd ik al mee met de Schoonmaaktourdag. Ik wilde graag een keer een rit organiseren en rijden over de mooie Veluwe – het een na grootste natuurgebied van Nederland”, legt Tommy Meijdam van Midwest Rubber uit. “Zelf heb ik hier al heel wat kilometertjes gereden met de auto en motor, dus ik denk dat we een hele mooie rit in elkaar kunnen zetten. Met de ondersteuning van Metech en alle andere betrokkenen zal dit weer een mooie toerdag worden door de bossen en touristische dorpjes, die de Veluwe te bieden heeft.”

8e editie
“Een mooie, rustige toer en gezelligheid blijven de hoofdingrediënten van de Schoonmaaktourdag. Ook dit jaar”, weten de initiators en ambassadeurs van dit sportieve netwerkevent Rob den Hertog (Interclean Amsterdam), Erik Pos (Diversey Care) en Ron van Zoelen (King Nederland). Al zeven jaar wordt de Schoonmaaktourdag met succes georganiseerd. “Het is een kleinschalig evenement voor iedereen, die in de Nederlandse en/of Belgische schoonmaakmarkt onderneemt en van auto- of motorrijden houdt. Elk jaar hebben we een andere gastheer: na Hago, S-Line Products, Dirksen, Kärcher, King, Wecovi en Weska, is het ditmaal Metech.”

Startpunt
Job Meijer: “Voor ons is meedoen aan de Schoonmaaktourdag een primeur. Enkele van onze teamleden hebben toeren als hobby; het spreekt ons dan ook aan dat wij gastheer mogen zijn en we de deelnemers ’s ochtends voor de start op vrijdag 8 juni mogen verwelkomen. De koffie met Barneveldse traktatie staat vanaf 09.00 en 09.30 uur klaar. Daarna zullen we met trots een korte kennismaking met ons bedrijf verzorgen, waana we per motor, cabrio of oldtimer op weg gaan naar de Veluwe. We hebben er zin in!”

Aanmelding
Voor diegenen die mee willen rijden, is een deelnameformulier beschikbaar bij Petra de Bruin: info@schoonmaakjournaal.nl. Wilt u op de hoogte blijven over het laatste nieuws over de Schoonmaaktourdag? Like de speciale Schoonmaaktourdag Facebook-pagina of volg het Twitter-account. Mediapartner Schoonmaakjournaal informeert u ook via de website Twitter, Instagram en E-journaal.

Over Metech
Metech Sweepers & Scrubbers is gevestigd in Barneveld en is gespecialiseerd in het leveren en onderhoud van nieuwe en gebruikte veegmachines en schrobmachines. Daarnaast levert Metech bouwstofzuigers en reinigingsmiddelen. Handelsbedrijf Metech werd in 2004 opgericht door Job Meijer, aanvankelijk met het leveren van industriële machines in het algemeen. Door de sterke vraag naar goede reinigingsmachines is het bedrijf zich in de daaropvolgende jaren verder gaan specialiseren. Met een team van zeven vaste medewerkers worden de machines nationaal en internationaal verhandeld. Met de opgedane kennis en ervaring vond er in 2013 een nieuwe stap plaats: de introductie van de Meijer veegmachines. Deze zelf ontwikkelde veegmachines staan bekend om de kracht, eenvoud en prestatie. Bekijk hier een overzicht van de Meijer veegmachines.

Delen