8 december: Facilicom organiseert Nederlands kampioenschap debatteren

november 9, 2017 in Nieuws

bijpraten-groep-personenOp vrijdag 8 december organiseert Facilicom Group in samenwerking met de DebatAcademie voor de tweede keer het Nederlands Kampioenschap Debatteren voor Trainees. Aan dit kampioenschap nemen onervaren en ervaren debaters deel. Het kampioenschap vindt plaats op het hoofdkantoor van Facilicom Group in Schiedam.

Tijdens de dag wordt een masterclass voor beginnende en voor ervaren debaters gegeven. In de middag vertegenwoordigen de trainees hun eigen organisaties en brengen ze het geleerde in praktijk. De winnende teams nemen het in Lagerhuisopstelling tegen elkaar op en strijden om de titel Nederlands Kampioen Debatteren voor Trainees.

Facilicom mede-initiatiefnemer en organisator
Het toernooi is ideaal voor trainees van verschillende organisaties om hun netwerk uit te breiden en ervaringen uit te wisselen, maar vooral om kennis te maken met de kunst van het debatteren”, legt Gijs Weenink van DebatAcademie uit.

We zijn bijzonder trots dat we mede-initiatiefnemer en organisator zijn van dit mooie evenement. Met het NK Debatteren creëren we een jaarlijks terugkerend platform voor de verbinding van young professionals”, aldus Geert van de Laar namens Facilicom Group.

Deelnemende partijen
Deelnemende organisaties aan het NK Debatteren voor Trainees zijn onder meer Manpower Group, Provinciehuis Groningen, ProRail, Rijkswaterstaat, CSU, Gemeente Amsterdam, Visser en Smit, TNO, Eneco, Hospitality Group, ABN AMRO, Vebego en Facilicom Group.

Over Facilicom Group
Facilicom Group is als grote, van origine Nederlandse facilitaire totaaldienstverlener actief in vestigingen in Nederland, België, Engeland en Frankrijk. Facilicom biedt werkgelegenheid aan ruim 30.000 medewerkers. Facilicom is onder meer actief in de branches schoonhouden, beveiliging, horeca & catering, facilitair management en bouw & installatie. Het bedrijf levert voor steeds meer opdrachtgevers combinaties van diensten, gebundeld in een geïntegreerd pakket. Door de latere internationalisering heeft het bedrijf inmiddels gekozen voor de naam Facilicom Group. Sinds de oprichting in 1966 is het hoofdkantoor gevestigd in Schiedam.

Over DebatAcademie
De DebatAcademie verzorgt verschillende producten ten behoeve van bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties. De DebatAcademie beschikt over dagvoorzitters, congresleiders, trainers met internationale trainings- en debatervaring en tweehonderd gekwalificeerde debaters.

Delen