In 66 seconden nagenieten van Interclean 2018

mei 22, 2018 in Nieuws, Foto's en films, Interclean vakbeurs

Bericht van de redactie: heeft u het gelezen? Het aantal bezoekers aan de Interclean heeft dit jaar een recordhoogte bereikt: 33.710 schoonmaakvakmensen brachten de beurs en wellicht uw stand een bezoek. Met onze foto-impressie in 66 seconden laten we u nog even nagenieten van Interclean 2018. U ziet veel stands, producten, noviteiten, teamfoto’s, beursactiviteiten en ook de trends in kleur, informele kleding en sneakers voorbijkomen. Een mooi plaatje waarmee we Interclean Amsterdam 2018 afsluiten. Op naar 2020!

Gastvrij ontving u uw gasten om hen uw producten en noviteiten te tonen. Uw agenda is vast en zeker gevuld met leads om nu, na de beurs, op te volgen. De redactie van Schoonmaakjournaal wenst u veel succes toe met deze nieuwe acties. En laat ons gerust weten als we u kunnen ondersteunen in uw marketingacties.

Tot slot danken wij de organisatie van de Interclean voor een goed geregelde en overzichtelijke beurs. Ook voor ons, als redactie, is het altijd een feest om door jullie ontvangen te worden.

Delen