6 februari Masterclass Reinigen met Numatic: “Speciale vloer, speciale behandeling”

januari 23, 2018 in Nieuws

Op dinsdag 6 februari wordt de eerste Masterclass-dag Reinigen georganiseerd: een mix van innovaties en het zelf toepassen van technieken. Deze nieuwe vorm van kennismaken, combineren, theorie en praktijk én opvolging brengt vijf gerenommeerde bedrijven bijeen, die alle specialist op hun gebied zijn én samen een versterkend effect in reiniging hebben. Neem de combinatie van hogedrukreiniging en nanotechniek. Numatic, een van de specialisten, gunt ons alvast een inkijkje in de Masterclass Reinigen.

De Masterclass-dag Reinigen voor leidinggevende specialisten, rayonmanagers en eigenaren schoonmaakbedrijven over reinigingsvraagstukken en oplossingen op maat beleeft op dinsdag 6 februari zijn primeur op een bijzondere locatie, het Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht. FC Dordrecht Hospitality & Stadionzaken, AT Cleaning systems, Numatic International, Knol Cleaning Solutions, Piecom  Cleaning Products, Mystery vakspecialist en Clear4Clean slaan hiervoor de handen ineen. Aanmelden is nog mogelijk via masterclass@clear4clean.nl.

Waarmee maakt Numatic de Masterclass Reinigen uniek? En ziet u een combinatie met een mede-participant?
Iedere vloer is uniek. Op 6 februari laten we de reiniging van een anti-slip-vloer zien. De kenner weet dat zo’n soort vloer een speciale behandeling nodig heeft. We tonen aan hoe efficiënt dit onderhoud qua inzet van materieel en tijd kan worden uitgevoerd. We benutten hierbij ook de kennis van mede-participanten, zoals Werner Metz (chemie) en Troost (nabehandeling Nano).

Wat is de belangrijkste boodschap van Numatic aan de Masterclass Reinigen?
We dragen graag bij aan goede kennis van vloeronderhoud. Niet bij iedereen heeft voldoende kennis van het onderhoud van diverse vloeren. Iedere vloer is uniek en heeft een andere reinigingsmethode nodig. We dragen ons specialisme graag over aan de gebruikers van onze machines, zodat we met elkaar bijdragen aan een schone wereld.

What’s in it for me – de deelnemers?
Nieuwe kennis opdoen, efficiëntie leren toepassen in de praktijk. Fijn en praktisch aan de slag om het daarna meteen zelf toe te kunnen passen

Deze masterclass is veel meer dan een ‘lesje reinigen’ op een bijzondere locatie: wat kunt u de deelnemers bieden ná de masterclass?
Persoonlijke opvolging. We komen graag een demo of instructie op locatie geven. Collega’s van de deelnemers zijn dan ook welkom, zodat we de kennis en praktische toepassing met elkaar delen.

 

Delen