4e editie Nationaal Integratiediner op 9 oktober 2014

november 20, 2013 in Nieuws, Nationaal Integratiediner

Nationaal IntegratiedinerDe vierde editie van het Nationaal Integratiediner zal plaatsvinden op donderdag 9 oktober 2014. Op deze dag zullen weer vele duizenden mensen met verschillende achtergronden voor elkaar koken en gezamenlijk eten met als doel om meer verbinding te creëren. Het Nationaal Integratiediner is een initiatief van Asito waar jaarlijks honderden organisaties aan deelnemen.

Ron Steenkuijl, directielid van initiatiefnemer Asito: “We hebben geweldige reacties gehad van de 10.000 deelnemers aan het Nationaal Integratiediner van dit jaar. Uit een rondgang langs de deelnemende bedrijven bleek dat de donderdag als ideale dag werd gezien. Daarom hebben we gekozen om het Nationaal Integratiediner 2014 op donderdag 9 oktober te laten plaatsvinden.”

Via www.nationaalintegratiediner.nl kunnen geïnteresseerde bedrijven of personen zich gratis aanmelden voor de nieuwsbrief of direct als deelnemers van het diner 2014. Aan de deelname aan het Nationaal Integratiediner zijn geen kosten verbonden. Deelnemende organisaties hoeven alleen te zorgen dat de deelnemers eten meenemen. Ze worden kosteloos begeleid door de organisatie achter het Nationaal Integratiediner.

Delen