3e schoonmaaktopper gekozen: Liliane Vanherf van Jessa Ziekenhuis

“Ze regelt veel op de campus, is heel goed voor de medewerkers en heeft oog voor wat de patiënten willen.” Liliane Vanherf is teamleider schoonmaak op de campus Sint-Ursula en is verkozen tot #schoonmaaktopper. Maandelijks benoemt de 60-jarige Alpheios een #schoonmaaktopper op basis van de nominaties en scores: wie de meeste stemmen heeft, wint!

Een waardebon van € 250, een bos bloemen, een eigen film, nog meer waardering, eer en een klein feestje op het werk: dat is wat een #schoonmaaktopper wint. Leon Hermse van Alpheios: “Liliane is de derde #schoonmaaktopper. Na de Belgische Ayoub Amaaz van Care (februari), Aicha Kaaouas van Hago Next (maart) is nu wederom een Belgische kandidaat de winnaar (april). Liliane Vanherf van Jessa Ziekenhuis, van harte gefeliciteerd!”

Lilianes feestje op YouTube:

Oproep
Kent u een (of meer) #schoonmaaktoppers? Upload een foto en laat ons weten waarom deze schoonmaker het verdient om een van de maandprijzen te winnen. Begin van elke maand wordt een winnaar bekend gemaakt: hij/zij krijgt een ereplaatsje in de Top 10 van #schoonmaaktoppers en maakt kans op een cadeaubon ter waarde van € 250,00. En de #schoonmaaktopper krijgt een eigen filmpje op YouTube.

Klik snel op deze link voor uw nominatie.

Stem elke dag opnieuw op uw schoonmaaktopper! www.alpheios.nl/60-jaar-alpheios

Over #schoonmaaktopper
#schoonmaaktopper is een initiatief van Alpheios, die dit jaar haar 60-jarig bestaan viert. Deze mijlpaal viert Alpheios met alle #schoonmaaktoppers van Nederland en België, die al jaren voor een schone omgeving zorgen. Via nominaties en stemmen op de website en Facebook-pagina van Alpheios wordt elke maand een #schoonmaaktopper gekozen.

Na 10 maanden is de top 10 van #schoonmaaktoppers compleet en wordt een ‘overall’ winnaar gekozen én benoemd tot Schoonmaaktopper 2018!

×