30 november OSB ALV: Komt een vrouw bij de h@cker

november 14, 2017 in Nieuws

OSB ALV 04.12.2015 - zaalWerkgeversvereniging OSB heeft het programma van haar algemene ledenvergadering op donderdag 30 november in De Oranjerie Hydepark in Doorn bekendgemaakt. Op het programma staat onder meer een bijdrage van Rahma El Mouden van MAS Dienstverleners en van onderzoeksjournalist Maria Genova: Herken de hacker.

De ALV begint om 12.30 uur met de ontvangst en lunch, waarna om 13.30 uur OSB-voorzitter Piet Adema de ALV opent. Deze is enkel voor de leden van OSB toegankelijk. Om 14.30 uur begint het programma met de twee gastsprekers.

Uit de vereniging: gesprek met Rahma El Mouden, MAS Dienstverleners onder leiding van Piet Adema Rahma El Mouden is een opvallende verschijning. In 1977 begonnen als schoonmaakster. Twintig jaar later begint zij haar eigen schoonmaakbedrijf MAS Dienstverleners, dat inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met 400 mensen in dienst. Sinds vorig jaar zet El Mouden zich in voor een bijzonder project. Zij begeleidt moeilijk lerende kinderen van het Orion college in Amsterdam en geeft deze mensen een plek in haar eigen organisatie. Tijdens de bijeenkomst komt ze vertellen over dit project en waarom ze zich hier met hart en ziel voor inzet.

Herken de hacker: over privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging Presentatie verzorgd door onderzoeksjournalist Maria Genova, auteur van het boek Komt een vrouw bij de h@cker. Zij geeft een presentatie over ict, hackers en identiteitsfraude. Genova is een veelgevraagde spreker op het gebied van privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging. Komt een vrouw bij de h@cker is voor veel lezers een eye-opener. Het boek laat zien hoe gemakkelijk het is om je identiteit te stelen en je computer te hacken.

Deze OSB-middag wordt om 16.30 uur afgesloten met entertainment en een netwerkborrel.

 

Delen