3 november symposium: Een nieuwe generatie, een nieuw geluid?

burcht-van-berlage-amsterdamDe afgelopen tijd is de arbeidsmarkt geflexibiliseerd. Maar in hoeverre is dat de wens geweest van werknemers en werkgevers? Wat willen werkgevers en werkenden eigenlijk als je hen diep in het hart kijkt? En wat hebben deze wensen met conjunctuur, bedrijfsgrootte, sector en generatie te maken? Op het symposium Een nieuwe generatie, een nieuw geluid presenteert het Verwey Jonker Instituut de resultaten van onderzoek naar vaste en flexibele contracten in Nederland. In verschillende debatten zullen de onderzoeksresultaten besproken worden. Het symposium vindt plaats in de Burcht van Berlage in Amsterdam.

Voor wie?
Studenten, onderzoekers, beleidsmakers en politici, die zich met wensen over werk bezighouden. Voor HR-managers, tijdelijke werknemers, oproepkrachten, ZZP’ers, uitzend- en vaste krachten. Voor jong en oud. Iedereen is welkom, deelname is gatis, maar meld je wel voor 15 oktober aan bij Esther Stegeman via: secr@verwey-jonker.nl.

Met wie?
Marjolein ten Hoonte, directeur Arbeidsmarkt en MVO Randstad Groep Nederland
Cécile Boot, universitair hoofddocent Arbeid en Gezondheid bij de VUmc
Semih Eski, voorzitter CNV JongerenMargreet Xavier, senior adviseur HR-innovatie, AWVN
En de onderzoekers van het Verwey-Jonker Instituut: Monique Stavenuiter, Marjan de Gruijter, Anna Jansma en Marian van der Klein

Het symposium en het onderzoek worden mogelijk gemaakt door Instituut Gak.

 

×