2XPO trekt zich terug als organisator van Facility for Future

maart 29, 2018 in Nieuws

“2XPO draagt per editie 2018 de organisatie van het evenement Facility for Future over aan de Vereniging Facility Management Nederland (FMN). In het kader van deze overdracht heeft 2XPO de bezoekers- en deelnemersgegevens van het evenement overgedragen aan FMN”, meldt 2XPO.

Op 5 juli 2017 besloten partijen – 2XPO en FMN – om een 2e editie van Facility for Future – een content-driven inspiratie-event – te gaan organiseren. Na een nieuwe datum (september in plaats van januari), de vernieuwde Brabanthallen nu dus een nieuwe organisatie.

De 2e editie vindt plaats van woensdag 19 tot en met vrijdag 21 september. Daarin zijn de sterke punten van het concept verder zijn doorontwikkeld. Uitgangspunt van Facility for Future 2018 is een sterk content-driven inspiratie-event in een hoogwaardige ambiance om te netwerken. Topsprekers uit binnen- en buitenland en van binnen en buiten het vakgebied zorgen via interactieve en vernieuwende werk- en presentatievormen voor een event dat het facilitaire domein plaatst binnen de maatschappelijke context en opgaven waarbinnen het vakgebied opereert. Samen met de talloze side-events voor exclusieve, bijzondere ontmoetingsmomenten, wordt de 2e editie van Facility for Future het event waar iedereen die ook maar enigszins geïnteresseerd is in het facilitaire domein moet zijn geweest.

 

Gerelateerd artikel:

19 – 21 september 2018: 2e editie Facility for Future in vernieuwde Brabanthallen

Delen