25 november: Twitterinterview @StNelis over sociaal ondernemen

TwitterBezoekers aan Schoonmaakjournaal, fans van werkgelegenheidsproject Stichting Nelis, volgers van @schoonmkjournal en @StNelis worden uitgenodigd om op maandag 25 november om 15.00 uur het interview over sociaal ondernemen te volgen.

“Sociaal ondernemen is ‘hot’; in het kader van onze themamaand Arbeidsmarkt willen we het onderwerp nader belichten. Want wat is sociaal ondernemen eigenlijk? Hoe pak je dat als bedrijf aan en hoe meet je of je sociaal onderneemt?”, zet Petra de Bruin, hoofdredacteur van het online vakblad Schoonmaakjournaal, uiteen. “Stichting Nelis is een prachtig voorbeeld van sociaal ondernemen. Waarom dat zo is en hoe de stichting aankijkt tegen het fenomeen sociaal ondernemen? Volg het interview aanstaande maandag om 15.00 uur via Twitter. En hebt u een vraag: stel ‘m gerust!”

Op de speciale web- en app-pagina Arbeidsmarkt vindt u onder meer columns, initiatieven en interviews met Yuri Starrenburg van de stiching Prestatieladder Sociaal Ondernemen en Aukje Smit van TNO. Maar u vindt er ook toekomstvisies over bijvoorbeeld de gevolgen van de inbesteding van schoonmaak door de overheid en het effect van robotisering op de arbeidsmarkt.

×