25-jarige Novon Schoonmaak reikt eerste jubileumcheque uit

oktober 16, 2018 in Nieuws

Op 1 oktober bestond Novon Schoonmaak 25 jaar. Dat viert het schoonmaakbedrijf door iets te doen voor haar medewerkers en hun omgeving. Tijdens deze Jubileumactie konden de medewerkers in augustus hun goede doelen aandragen en konden zij in aanmerking komen voor een van de 25 cheques ter waarde van €1.000,-. In de stemronde van september moesten de geselecteerde doelen zoveel mogelijk stemmen verzamelen. In haar jubileummaand oktober maakt Novon iedere werkdag een van de winnaars bekend.

Tijdens een bijeenkomst op 1 oktober is de eerste cheque uitgereikt aan rayonmanager Nico Huiskes, die zich tijdens de actie heeft ingezet voor het Thomashuis in Ruinerwold. Zij zijn de eerste winnaars. Medio november organiseert Novon een feestelijke bijeenkomst, waarin de overige cheques worden overhandigd. Op vrijdag 2 november maakt zij de laatste winnaar bekend. Nieuwsgierig naar de winnaars? Kijk op de website van Novon. .

Hoe Novon begon
Waar Jacco Vonhof in 1993 begon als glazenwasser, heeft hij het bedrijf flink laten groeien. Inmiddels heeft Novon Schoonmaakbedrijven, waar ook Schoonmaakbedrijf Vlietstra sinds 2016 onderdeel van is, vier locaties in Zwolle, Enter, Leeuwarden en Groningen. Zij is actief in heel Noordoost-Nederland om haar opdrachtgevers te bedienen en te voorzien van schoonmaak en specialistische reiniging in de breedste zin van het woord. Oprichter en eigenaar Jacco Vonhof is per 4 september  benoemd tot voorzitter van MKB-Nederland, maar blijft betrokken bij Novon.

Op de foto Jacco Vonhof (l) en Nico Huiskes

 

Leestip:

Novon zet zilveren jubileum in voor 25 goede doelen

Delen