24 en 25 april POF: nieuw vakevent voor facility management in onderwijs

januari 29, 2018 in Nieuws

De beurs Platform Onderwijs & Facilitair (POF), die op dinsdag 24 en woensdag 25 april 2018 in Nijkerk wordt gehouden, biedt bestuurders en professionals uit het onderwijs een prima startpunt voor kennisoverdracht. Het vakevenement is gericht op de facilitaire kant van het onderwijs voor het (midden)kader, de directie en het bestuur van scholen. Elk type school komt daarbij aan bod: primair onderwijs, voortgezet onderwijs, mbo, hbo en wo.

Het POF-event is erop gericht om beslissers uit het onderwijs op een informele manier in contact te brengen met aanbieders van facilitaire diensten. Het evenement is gebaseerd op een aantal essentiële deelgebieden: huisvesting, catering, inrichting, schoonmaak, schoolomgeving, ICT & multimedia, dienstverlening, veiligheid en beveiliging.

Nagenoeg volgeboekt
“We zijn verheugd te constateren dat de beursvloer na het verstrijken van de vroegboektermijn nagenoeg vol is. Met de nog beperkt beschikbare ruimte zullen we prudent omgaan, zodat het aanbod voor de bezoekers zo compleet mogelijk is,” zegt Han van Egdom van de POF organisatie.

POF 2018 is een tweedaagse vakbeurs en kennisevent voor beslissers in het onderwijs. Met een volledig ingerichte beurs is er ook ruimte voor tal van kennisinhoudelijke sessies en individuele presentaties en demonstraties. Bedrijven worden op die manier in staat gesteld hun kennis en bedrijfsvisie over een specifiek vaksegment over te dragen.

Bij de opzet en inhoud van de vakdagen wordt nauw samengewerkt met een groot aantal partijen die zich achter dit initiatief hebben geschaard.

Voor meer informatie: (0341) 253685 of thierry@hetbeurskantoor.nl, of www.pof-online.nl
Kijk voor de deelnemers onderaan de homepage www.pof-online.nl

Delen