22 november: hét congres over hygiëne, infectiepreventie, inspecties en meer

oktober 16, 2018 in Nieuws, FMGezondheidszorg

U bent als facilitair manager binnen uw bedrijf een deskundige vraagbaak voor alle facilitaire uitdagingen. Van cliënt tot patiënt en van gebruiker tot medewerker. Het gaat om facilitaire zaken, dan weten ze u te vinden. Uw doel: een schone en hygiënische (werk)omgeving voor iedereen!  Maar vindt u het ook zo lastig om alle ontwikkelingen in een hygiënische (werk)omgeving, infectiepreventie en HACCP bij te houden? Beroepsvereniging FMGezondheidszorg reikt een helpende hand aan en organiseert op donderdag 22 november in samenwerking met Dr. Weigert het congres Think (C)lean, not mean in het Van der Valk hotel in Nijmegen-Lent.

Deelnemers aan het congres Think (C)lean, not mean kunnen diverse lezingen en groepssessies onder leiding van aansprekende gastsprekers en experts uit de branche volgen. Na deze middag bent u volledig op de hoogte van alle actuele inspectie-eisen voor hygiëne en infectiepreventie. Ook hoort u hoe u eventueel op kunt trekken met een leverancier als samenwerkingspartner. Vooraf, tijdens en gedurende de middag is er volop gelegenheid uw facilitaire collega’s te ontmoeten.

Mis het niet! Tot ziens op 22 november! Aanmelden kan nu al via de website van FMGezondheidszorg.

Beroepsvereniging FMGezondheidszorg richt zich tot leidinggevende functionarissen en staffunctionarissen in de facilitaire dienstverlening in de cure, care en comfort-omgeving; zorgmanagers met facilitaire taken en studenten van de mbo en hbo facilitaire dienstverlening, en bedrijfsleden. FMGezondheidszorg telt 250 leden.

Delen