20 juni: Hijman pakt primeurs op Glas- & Geveldag

juni 14, 2018 in Nieuws

Op woensdag 20 juni houdt Hijman Schoonmaakartikelen in Amsterdam haar jaarlijkse een Glas-Geveldag. Een dag waarop het vakmanschap in glas- en gevelreiniging wordt uitgedragen door vier gerenommeerde producenten: Cleaning Care Products, DiBo, i-Team Global en Unger. En een dag waarop de glas- en gevelvakspecialisten zich kunnen informeren over de laatste noviteiten in hun vakgebied.

Hijman Schoonmaakartikelen is een klant-ontzorgende dienstverlener met de focus op duurzaamheid. “We dragen vakkennis over, verlagen facilitaire schoonmaakkosten, zorgen voor tijdswinst en creëren samen met onze klanten een perfect schoonmaakresultaat”, introduceert Roland Wink, algemeen directeur de totaalleverancier uit Amsterdam. “Wij geloven in een combinatie van duurzaamheid en gemak, dus zoeken we naar oplossingen die aan beide eisen voldoen. Dat maakt Hijman uitblinkers in gemak.”

Glas- en geveldag 2018
Roland en het Hijman-team nodigen glas- en gevelspecialisten uit om op woensdag 20 juni naar Hijman Schoonmaakartikelen in Amsterdam te komen. Op die dag presenteren, demonstreren en lanceren vier gerenommeerde producenten hun producten en diensten. Daarmee speelt Hijman in meer of mindere mate in op het ontbreken van een ‘dedicated’ podium voor deze vakspecialisten. Immers, drie jaar geleden vond de Glazenwassersvakbeurs voor het laatst plaats.

UNGER
Als toonaangevende expert op vlak van reiniging met osmosewater ontwikkelt UNGER innovatieve productoplossingen, die door hun hoge efficiëntie, intelligente techniek en makkelijke bediening overtuigen. De nieuwe HydroPower RO is daarvoor het beste bewijs: sterk vermogen, een elektronisch assistentiesysteem en andere gebruiksvriendelijke functies. Ontdek op de Hijman Glas- en Geveldag de meerwaarde die HydroPower RO aan de professionele glas-, gevel- en zonnepaneelreinigers biedt.

DIBO
DiBO Cleaning Systems, fabrikant van professionele reinigingsmachines en ‑systemen, heeft haar collectie koudwater hogedrukreinigers een grondige update gegeven, met drie gloednieuwe modellen als resultaat: de DiBO ECN-L, PTL-M en PTL-L. Drie krachtpatsers, die hebben alles in huis hebben om te beantwoorden aan alle noden van de professionele gebruiker. Op Interclean Amsterdam lanceerde DiBo deze nieuwe modellen; tijdens de Hijman Glas- en Geveldag kunt u de hogedrukreinigers zelf ontdekken en testen.

CCP International
CCP International (Clean Care Products) ontwikkelt en produceert al ruim 12,5 jaar reinigings- en conserveringsproducten. Het bedrijf uit Krimpen aan de Lek heeft haar focus op bescherming (PreCare) en reiniging met innovatieve specials (PreClean) en maatwerkoplossingen (PreSpec). Zo biedt CCP International met PreTagg een oplossing voor graffiti. Kortom, de oplossing voor elk reinigingsvraagstuk.

i-Team Global
i-team staat voor innovation Together, Everyone, Achieves, More. Het mondiale bedrijf in schoonmaakmachines ademt de sfeer van innovatie uit, qua visie, producten, projecten, samenwerkingen en haar huisvesting in Eindhoven. De i-mop – de extreem wendbare vloerreinigingsmachine – bleek een ergonomische revolutie. Op de Hijman Glas- en Geveldag op woensdag 20 juni presenteert i-Team Global voor het eerst een oplossing voor de glas- en gevelreinigers. Een primeur!

Gratis aanmelden kan via deze link.

 

Delen