2 november: Ronald Goedmakers (Vebego) Undercover Boss SBS6

oktober 27, 2017 in Nieuws

Ronald Goedmakers - Limburgonderneemt.nlGeheel vermomd heeft Vebego CEO Ronald Goedmakers een dag lang zijn handen uit de mouwen gestoken bij groenvoorzieningsbedrijf Hacron Groen, gepoetst in een ziekenhuis bij Hago Zorg, gepoetst voor Hago Next en een dag meegelopen bij thuiszorgbedrijf STMG.

Stel je voor dat je grote baas bij je op de werkvloer staat; dat is het idee van Undercover Boss. Al jarenlang een gigantische succesformule in onder meer Amerika en Australië. Ook Nederland heeft nu een variant.

In de aflevering van 2 november nemen vier professionals een ‘herintredende’ collega onder zijn hoede. Ronald werkt mee bij de aanplant van bomen en struiken op diverse plekken, hij rijdt op een veegwagen, moet aanpoten in het ziekenhuis en helpt mee bij mensen thuis. Hij krijgt zo een uniek inkijkje in hoe het eraan toe gaat en wat er speelt binnen de bedrijven. De terugkoppeling of Ronald geschikt is voor dit werk, is buitengewoon eerlijk. De werknemers hebben namelijk geen idee dat hun ‘nieuwe collega’s eigenlijk de hoogste baas is…

Bijzondere TV, kijken dus! Undercover Boss NL op donderdag 2 november om 21:30 op SBS6.

Over Vebego International
Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, publieke sector en de gezondheidszorg. Ruim 100 bedrijven maken onderdeel uit van Vebego: zoals Hago, Yask, Vebego Services, Alpheios, Assist en Care. Daarnaast heeft Vebego een groot aantal samenwerkingsverbanden en joint ventures. Met ruim 36.000 medewerkers is Vebego actief in Nederland, België«, Zwitserland en Duitsland. De totale gemanagede omzet is â € 1.103 miljoen.

Delen