19 – 21 september 2018: 2e editie Facility for Future in vernieuwde Brabanthallen

juli 5, 2017 in Nieuws

facility-for-future-the-end-of-sittingDe succesvolle eerste editie van Facility for Future van eerder dit jaar krijgt een vervolg. Daartoe hebben FMN, de beroepsvereniging voor het facilitaire domein, en organisator 2XPO deze week besloten. De 2e editie, waarin de sterke punten van het concept verder zijn doorontwikkeld, vindt plaats van woensdag 19 tot en met vrijdag 21 september 2018 in de dan volledig vernieuwde Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Uitgangspunt van Facility for Future 2018 is een sterk content-driven inspiratie-event in een hoogwaardige ambiance om te netwerken. Topsprekers uit binnen- en buitenland en van binnen en buiten het vakgebied zorgen via interactieve en vernieuwende werk- en presentatievormen voor een event dat het facilitaire domein plaatst binnen de maatschappelijke context en opgaven waarbinnen het vakgebied opereert. Samen met de talloze side-events voor exclusieve, bijzondere ontmoetingsmomenten, wordt de 2e editie van Facility for Future het event waar iedereen die ook maar enigszins geïnteresseerd is in het facilitaire domein moet zijn geweest.

Nieuwe datum
Met de doorontwikkeling van het concept is ook gekozen voor een nieuwe datum; daarmee komen partijen tegemoet aan de wens om Facility for Future en de Vakbeurs Facilitair, die dit jaar beide in januari plaatsvonden, in de tijd meer uit elkaar te trekken.

In de samenwerking tussen FMN en 2XPO wordt FMN verantwoordelijk voor het content-deel van Facility for Future. De contentboard die FMN zal samenstellen, selecteert en bewaakt de kwaliteit van het aangeboden programma. 2XPO richt zich op de organisatie van het event en het creëren van de hoogwaardige ambiance die past bij het vernieuwde concept.

Nieuwe look & feel
Begin september presenteren 2XPO en FMN de nieuwe look and feel van Facility for Future 2018 en maken zij de concrete kaders bekend waarbinnen marktpartijen en organisaties kunnen participeren. Ook de eerste contouren van het contentprogramma en zo mogelijk de eerste keynote-sprekers worden dan naar buiten gebracht.

Gratis te bezoeken
De 2e editie van Facility for Future blijft gratis te bezoeken voor het publiek. Verschillende programmaonderdelen zullen alleen op uitnodiging of tegen betaling te bezoeken zijn. De organiserende partijen mikken met de 2e editie op 4.000 bezoekers.

De eerste editie van Facility for Future trok ruim 4000 unieke bezoekers en werd door de bezoekers gewaardeerd met een 7,5.

 

Delen