Robert de Brauwer business development manager Werner & Mertz

Robert De Brauwer - Werner en MertzWerner & Mertz Professional heeft een nieuwe business development manager in dienst genomen. Robert de Brauwer komt over van Tevan. In zijn nieuwe functie zal Robert de Brauwer het klantpotentieel van Werner & Mertz in Nederland verder aanboren.

De Brauwer draagt zo in belangrijke mate bij aan de groeistrategie van de eco-pionier Werner & Mertz in de Nederlandse markt van reinigings –en onderhoudsproducten voor professionals.

Filip Peeters, sales & marketingmanager Benelux, over de aanwinst: “We zijn blij met de komst van Robert in ons Benelux salesteam. Hij heeft alle ervaring opgebouwd bij diverse spelers in de sector en beschikt over een interessant arsenaal aan kennis en vaardigheden op het vlak van sales en marketing. We zijn er dan ook van overtuigd dat hij onze unieke marktpositie kan helpen uitbouwen in een markt waarin de vraag naar eco-effectieve producten groeiende is.”

De stap naar Werner & Mertz Professional is in lijn met mijn ambitie om voor een grote speler te mogen werken die duurzaamheid hoog in het vaandel voert”, voegt Robert de Brauwer er enthousiast aan toe. “Hier kan ik met werkelijke innovatieve producten werken wat me voldoening zal geven. Bovendien kan ik in deze functie mijn verkoopvaardigheden en mijn talent als meedenkende consultant volledig ontplooien.”