2e generatie Taski Swingobot schrobzuigers populair

Met de enorme snelheid waarin technologie zich ontwikkelt en de bereidheid om deze toe te passen in de dagelijkse praktijk, worden robots steeds meer gemeengoed. De schoonmaakbranche kent onder andere robotschrobzuigmachines, die zelfstandig door ruimtes navigeren en met een constante hoge kwaliteit reinigen. Diversey heeft met haar TASKI SWINGOBOT 2000 reeds de tweede generatie robots op de markt gebracht. Sinds de introductie hiervan in november 2017 zijn er inmiddels negen TASKI SWINGOBOT 2000 verkocht bij een verscheidenheid aan bedrijven.

Erik van den Nieuwelaar, innovatiemanager van Huijbregts Groep uit Helmond: “Huijbregts behoort tot de wereldtop op het gebied van het mixen van steeds wisselende poedermengsels voor de foodindustrie. Wij hebben gekozen voor een TASKI schoonmaakrobot, omdat het ons extra flexibiliteit biedt en onze schoonmaakprestaties verbetert. We kunnen frequenter schoonmaken en de robot inzetten op die momenten dat de locaties vrij en beschikbaar zijn. Tegelijkertijd draagt de TASKI SWINGOBOT bij aan onze innovatieve uitstraling. De keuze is dan snel gemaakt.”

“De nieuwe TASKI SWINGOBOT wordt gebruikt door diverse organisaties op verschillende locaties, variërend van magazijnen tot perrons en ziekenhuizen”, vertelt Hans van Dam, product marketingmanager TASKI  bij Diversey. “Hoewel de organisaties verschillen, hebben ze allemaal dezelfde drive om nieuwe technologie in te zetten voor de verbetering van schoonmaakprestaties en financiële resultaten”

Over Diversey
Bij Diversey zijn we pionier in ons vakgebied en dat zullen we altijd blijven. Onze opdracht is om dingen mogelijk te maken. We zorgen constant voor revolutionaire technologieën in reiniging en hygiëne waarop al onze klanten in al onze internationale sectoren volledig vertrouwen.

×