Numatic sluit Hetty jubileumactie af met donatie aan Pink Ribbon

We vieren vandaag, 5 december 2018, de verjaardag van Sinterklaas. Een dag dat velen worden verblijd met kadootjes. Numatic is geen Sinterklaas, maar geeft wel een mooi kado weg aan Pink Ribbon: een donatie van € 16.880,–.

Van 1 augustus tot en met 31 oktober organiseerde Numatic, de producent van reinigingsmachines en -middelen/materialen uit Alphen aan den Rijn, een actie, waarbij het bedrijf voor iedere verkochte Hetty-stofzuiger, € 10,00 aan Pink Ribbon zou doneren. Deze actie werd ingezet vanwege het 10-jarig bestaan van de roze stofzuiger. Met de verkoop van 1688 roze machines kan Numatic nu een bedrag van  € 16.880,– doneren aan de organisatie die borstkankeronderzoek financiert.

Op donderdag 29 november overhandigde Wim Holleman van Numatic de cheque aan Pink Ribbon. Dit vond plaats bij de Stofzuigerkoning in Amsterdam. Steven Klijn van de Stofzuigerkoning ondersteunde direct de actie vol enthousiasme en toverde zijn etalage om tot één en al roze en Hetty. Op de foto v.l.n.r.: Oscar Arkesteijn (Numatic), Willemijn van de Berg (Pink Ribbon), Wim Holleman (Numatic) en Steven Klijn (Stofzuigerkoning).

Onthulling eindbedrag Hetty

Mede dankzij jullie heeft Hetty een waanzinnig feestje gehad! Bedankt voor jullie bijdrage aan dit fantastische bedrag!#Hetty #Henry #Pinkribbon #Doneren #Feestje #10jaar

Posted by Henry en Hetty van Numatic Benelux on Thursday, 29 November 2018

×