#filmFriday Jan Hilvert Hammenga (XO Hotels Couture) over Hazet: “Partner en adviseur”

De samenwerking tussen XO Hotels Couture en Hazet gaat verder terug dan het hotel oud is. Bijzonder. Waarom Jan Hilvert Hammenga, hotelmanager Hazet als partner in schoonmaak en advies aanbeveelt, legt hij u persoonlijk uit.

Het grootste deel van het assortiment schoonmaakoplossingen voor het Amsterdamse XO Hotels Couture bestaat uit producten van Ecolab en Tork, maar ook machines van Nilfisk en Kärcher worden veelvuldig gebruikt. ‘’Ik krijg veel complimenten van gasten over de kwalitatief schoongemaakte vloeren en tapijten. Ik krijg ook goede feedback van de housekeepers. Het zijn tenslotte de mensen die er elke dag mee werken’’, vertelt Jan Hilvert Hammenga.

Over de samenwerking met Hazet – totaalleverancier van schoonmaakmiddelen, -materialen en –machines, hulpmaterialen, papier, bedrijfskleding, disposables en guest supplies – zegt Hammenga: ‘’Onze samenwerking gaat eigenlijk al een hele tijd terug, nog verder dan dit hotel oud is. Beide bedrijven werken op een uiterst prettige manier met elkaar samen. Wij kiezen voor kwaliteit en zekerheid, met goede communicatie en prettige mensen. Waar gasten verblijven, worden vlekken gemaakt. Af en toe heb ik hulp nodig van onder andere de accountmanager van Hazet die mij op een goede manier kan adviseren hoe ik van die vlek af kan komen’. Dan kan ik Hazet van harte aanbevelen.’’

Bekijk ook het testimonialfilmpje

XO Hotels Amsterdam zijn acht drie- en viersterrenhotels van verschillende kwaliteit, grootte en locatie; alle gelegen in Amsterdam. Van jonge rugzaktoerist tot families, van vriendengroepen tot zakelijke bijeenkomsten: iedereen is welkom en vindt gastvrij onderdak in één van deze hotels. In 2014 opende XO Hotels Couture in een voormalig schoolgebouw. Het 11 verdiepingen tellende hotel is met zijn stijlvolle interieur een van de modernste hotels in Amsterdam-West.

×