#filmFriday Figi spreekt vol lof over Hazet

Hotel Theater Figi heeft voor de samenwerking met Hazet gekozen, omdat zij waarde hecht aan het concept familiebedrijven en zij het belangrijk vindt dat deze bedrijfsvormen met elkaar blijven verbinden. Daarnaast beoordeelt zij de accountmanagers van Hazet als gespecialiseerd en staan de producten van onder andere Tork en Diversey in een hoog vaandel, bij zowel Figi als de gasten die op locatie komen. Figi overweegt om, naast facilitaire zaken, ook kleding bij Hazet af te nemen. In een nieuw gelanceerd testimonial-filmpje spreekt Diederik Ruijs, hoofd facilitair manager en hoofd inkoop van Hotel Theater Figi, vol lof over Hazet. 

Hotel Theater Figi in hartje Zeist is al ruim 150 jaar een begrip: een bijzonder 4-sterrenhotel met 97 hotelkamers en suites, waarin een theater, schouwburg, bioscoop, grand café en congrescentrum gevestigd is. Dit alles vanuit een rijke geschiedenis van dienstverlening waarin het familiebedrijf van de familie Ruijs veel kennis en ervaring van gastvrijheid en van de markt heeft opgedaan en deze graag aan de gasten overbrengt.

Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en –machines, hulpmaterialen, papier, bedrijfskleding, disposables en guest supplies. Een belangrijke kernwaarde van Hazet is het servicegericht naar potentiële oplossingen voor toepassing kijken om hierdoor zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen werken.

×