focus 2020

Opnieuw pakt Schoonmaakjournaal de primeur
In 2012 waren we het eerste ‘dedicated’ online vakmedium, in 2015 initieerden we als marketingmediapartner het exclusieve advertentieslot, in 2019 maakten we de overstap van nieuwswebsite naar contentplatform en in 2020 zeggen we het adverteren vaarwel. Wederom een stap in onze customer journey, een met lef én toekomst!

Vaarwel adverteren, wat dat wel?
Vanaf 1 januari 2020 bieden we je een standaard- en toch uniek samenwerkingspakket aan: Premium. Wat houdt dit in? Eén hele week (1) het contentblok met jouw Premium-artikel op elke webpagina en naast/onder elk artikel op onze website. Dat betekent (gemiddeld) 4562 extra views! Maar ook: een (2) promotiecampagne en – voorafgaand aan de contentweek – een inspirerend (3) (video)marketingoverleg. Wij kunnen het (4) tekstwerk voor het Premium-artikel verzorgen. Daarnaast kun je onze redactie (in de door jouw gereserveerde week of verdeeld over een periode) een exclusieve (5) blog aanleveren, maar ook een (6) nieuwsbericht, een (7) film en/of een (8) vacature. Verder kun jij of je collega gratis deelnemen aan (een van) onze PizzaMarketingSessies en – indien jonger dan 35 jaar – aan de events van FM Next Generation.

Eén kleine en voor iedereen betaalbare prijs
We pakken dus groots uit: je krijgt 10 onderdelen aangeboden voor slechts één kleine prijs: € 950,00 (exclusief btw).

Samen sterk in marketing
We ondersteunen marketeers en zetten voor bedrijven een krachtig platform in om hun unieke kanten te laten zien en de verkoop te bevorderen, het doel van marketing. Voor onze lezers c.q. de schoonmaakprofs betekent onze baanbrekende aanpak (‘vaarwel adverteren’) geen ‘irritante’ advertenties meer, maar wel interessante, informatieve en inspirerende artikelen. En dat levert enkel op. Voor jullie, voor hen. De customer journey!

Spammen doen we niet, sparren wel. Mail of bel/app ons: info@schoonmaakjournaal.nl  | 06 – 51 81 46 76.

Premium

Schoonmaakjournaal pauzeert: be right back

Zwaai zwaai, doei doei? Nou nee! Net als u begrijpen wij dat de pandemie...