7 december FMG symposium: Voor iedereen een droombaan. Het kan!   

oktober 12, 2017 in FMGezondheidszorg

FMGezondheidszorg robotisering_7638Het personeelstekort in de gezondheidszorg is nijpend. Hoe kom ik aan goede en gemotiveerde medewerkers? En hoe hou ik ze binnen én blij? Dat is de rode draad van het symposium van beroepsvereniging FMGezondheidszorg op donderdagmiddag 7 december in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Voor iedereen een droombaan. Het kan! heet het symposium, dat FMGezondheidszorg en Alpheios samen organiseren. Met inspirerende en informerende bijdragen over zorgveranderingen en veranderingen in de zorg door onder andere Machteld Huber (Institute for Positive Health) en Glenn van der Burg (People Power).

Gelukkige medewerkers zorgen voor een succesvolle organisatie. Wie toekomstbestendig wil zijn, zal moeten zorgen dat zijn medewerkers gelukkig zijn; ieder op zijn/haar manier. “We gaan we op zoek naar wat je als veranderende organisatie van mensen mag verwachten. En naar datgene wat je als mens gelukkig maakt. Dit symposium staat in het teken van sociale innovatie en de (geluks)factoren, waarop iedereen invloed heeft”, vat Stijn Krol, voorzitter van FMGezondheidszorg, samen.

U bent uitgenodigd
FMGezondheidszorg nodigt leden en niet-leden uit om deel te nemen aan het symposium Voor iedereen een droombaan. Het kan! Het programma start om 12.00 uur met de ontvangst en een broodje. Na de opening en twee plenaire lezingen volgen twee interactieve workshops. Daarin wordt in een kleinere groep van gedachten gewisseld over betekenisvol werk. Daarnaast omvat het programma een netwerkborrel en dinerbuffet, waarmee FMGezondheidszorg dit symposium om 19.30 uur afsluit.

In de praktijk
Het wordt een reuze interessante, praktisch ingestoken middag. We reiken handvatten aan en beogen dat iedere deelnemer met minstens één concreet voorbeeld huiswaarts keert en daarmee de dag erna aan de slag kan.”

Aanmelden kan reeds via deze link naar de website van FMGezondheidszorg.
Voor m
eer informatie klikt u op deze link.

Over FMGezondheidszorg
Kennis maken is kennis delen en kennis delen is kennis maken! FMGezondheidszorg is de beroepsvereniging voor staf- en leidinggevende functionarissen in de facilitaire dienstverlening in de gezondheidszorg (cure, care & comfort). FMGezondheidszorg biedt u een platform, waarop u informatie en ervaringen kunt uitwisselen met uw facilitaire collega’s die werkzaam zijn in ziekenhuizen, zorgcentra, revalidatiecentra, gehandicaptenzorg, thuiszorg en geestelijke gezondheidszorg

Delen