Zorgorganisatie De Schutse maakt frisse start met ICE schrobmachine

oktober 13, 2017 in Vloeronderhoud

Schoonmaakjournaal ICE Benelux schrobzuigmachine - Schutse GrovekoDe Schutse is een kleine, landelijk opererende, identiteitsgebonden gehandicaptenzorgorganisatie met vijf locaties in Nederland. Groveko is hofleverancier voor alle schoonmaakmiddelen, -materialen en -systemen. Recent leverde partner Groveko daar twee nieuwe schrobzuigmachines. Waarom de keuze voor ICE?  

Begin van dit jaar deed Groveko op de hoofdlocatie van de Schutse in Kesteren een volledige nieuwe inventarisatie gedaan voor een schoonmaakhygiëneplan. Dit resulteerde in vernieuwing van diverse dispensers, werkwagens en mopsystemen volgens de nieuwste methodieken.

ICE i20 Compact schrobzuigmachine
Ook de schoonmaakmachines werden gefaseerd vervangen. De Schutse koos in februari al voor een eerste i20B Compact schrobzuigmachine. Na een proef van een week waren de clustermanager van de huishoudelijke dienst, Reier van de Lagemaat, en de schoonmaakmedewerkers overtuigd van deze ICE-schrobzuigmachine: “Een schone en droge, direct beloopbare vloer was een eerste vereiste”.

Sterke eigenschappen
Deze i20 Compact laat, mede door zijn krachtige zuigmotor en Linatex zuigrubbers een absoluut droge vloer achter. “Cliënten dienen zich veilig te kunnen bewegen op de vloer, ook als deze net gereinigd is“, benadrukt Reier. De bedieners zijn zeer te spreken over de opvallend lichte bediening: “De borstelaandrijving voelt alsof de machine een aandrijfmotor heeft, zo licht trekt deze moderne ICE i20 Compact zich over de vloer. Daarnaast is de wendbaarheid zeer prettig.”

Zeer positieve geluiden over de machine“, concludeert Rob Stokkel van ICE Benelux. “Bovendien de lange garantietermijn van drie jaar waarborgt continuïteit en geeft vertrouwen.“

Nieuwbouw en uitbreiding
Na de oplevering van de uitbreiding en nieuwbouw in dit najaar was er behoefte aan een tweede machine voor het dagelijks vloeronderhoud op de lokatie van De Schutse in Kesteren. De Schutse nam dan ook zonder twijfel de tweede ICE i20 Compact in gebruik. Jos Rothuis van Groveko leverde deze machine gisteren af: “Jan Bok van de huishoudelijke dienst is zichtbaar trots op zijn nieuwe vloot!”

Delen