Schoonmaakbedrijf Hamans over strippen met Wecoline: “Voor ons niets anders meer”

juli 7, 2017 in Vloeronderhoud

Schoonmaakjournaal Schoonmaakbedrijf Hamans“Sinds wij een aantal jaren geleden zijn overgestapt op de Maroon stripping pad van Wecoline en de Twisterpad rood voor het topstrippen, is het strippen een stuk eenvoudiger en goedkoper geworden’, aldus Melvin Hamans, eigenaar van Schoonmaakbedrijf Hamans. Het schoonmaakbedrijf uit IJmuiden is specialist in vloeronderhoud.

“Voorheen stripten wij bij onze klanten op de traditionele manier linoleum/marmoleum en vloeren van pvc. We gebruikten een agressieve stripper in combinatie met een eenschijfsmachine en een waterzuiger.”

De voordelen
Sinds we de Wecoline stripping pad en de Twister pad gebruiken, hoeven we geen stripper meer in te zetten. Bovendien werken we sneller, omdat er minder handelingen nodig zijn om een zelfde resultaat te bereiken. En dat scheelt een hoop tijd.”

Hamans vervolgt: “Onze klanten hechten veel aandacht aan een milieuvriendelijke manier van strippen. Met beiden pads kan men zonder toevoeging van chemie, met alleen water, strippen. Het is een zeer duurzame manier van werken die uitstekend binnen ons MVO-beleid en die van onze klanten past.”

Ervaring uit de praktijk
“Door het volgen van de gratis Wecoline-training vloeronderhoud weten we nu precies hoe we een optimaal resultaat bereiken. De traditionele manier van strippen ligt ver achter ons. We adviseren schoonmaakbedrijven om ook over te stappen op strippen met de Wecoline Maroon stripping pad en/of Twister pads. U werkt sneller, het is kostenbesparend en methodefouten komen niet meer voor. Voor ons niets anders meer!”

Over schoonmaakbedrijf Hamans
Schoonmaakbedrijf Hamans is opgericht in 2006 en is inmiddels een gevestigde naam in IJmuiden en omstreken. We verlenen  onze diensten aan particulieren, kantoren, scholen, verenigingen van eigenaars, zorg instellingen. Schoonmaakbedrijf Hamans onderscheidt zich door een gedegen werkvoorbereiding, goede werkprocedures en kwaliteitscontroles. We beschikken over grote vakkennis, maken gebruik van de nieuwste methodes op schoonmaakgebied en nemen de specifieke omstandigheden van de klant in ogenschouw. Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, klanttevredenheid, duurzame relaties, persoonlijk contact en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel.

Over Wecovi
Wecoline is een van de merken van Wecovi, een innovatief familiebedrijf dat de markt sinds 1971 verrast met de beste schoonmaakmaterialen. Van non-woven reinigingsdoeken, borstels en bezems tot microvezel materialen en zelfs een Wecoline vloerpad app.

Delen