ICE i20 BTL schrobzuigmachine: de moderne sneltrein in WTC Amsterdam

november 14, 2017 in Vloeronderhoud

Ice, Michel Hogervorst Accountmanager

Ice Benelux Michel Hogervorst accountmanager

Het lukt D&B The Facility Group door middel van een nauwe samenwerking met ICE Benelux en Groveko een 5-sterren experience schoonmaakdienstverlening af te leveren in het WTC in Amsterdam. De dienstverlening wordt met name geoptimaliseerd door het gebruik van de i-Synergy i20 BTL schrobzuigmachine van ICE Benelux. D&B refereert naar de i-Synergy i20 BTL als een moderne sneltrein.

Door de samenwerking met ICE Benelux realiseert D&B de doelstelling: optimale beleving. De formule tot succes zit hem volgens Richard van Veen, supervisor cleaning bij D&B The Facility Group en verantwoordelijk voor de gehele schoonmaakdienstverlening van D&B in het WTC Amsterdam, in de combinatie van personeel, materiaal en middelen. Het gebruik van de i-Synergy i20 BTL schrobzuigmachine van ICE Benelux bracht volgens Van Veen een grote verbetering.

Moderne sneltrein
Door de simpele en veilige besturing kan de schrobzuigmachine door elke medewerker bediend worden. De flexibiliteit in het gebruik maakt ook dat de schoonmaak in verschillende ruimten kan worden uitgevoerd. Daarnaast draagt de i-Synergy i20 BTL door zijn moderne uitstraling bij aan de excellente experience, die moderne bedrijven willen uitstralen. De schrobzuigmachine is geen lange, trage stoomlocomotief, maar een moderne sneltrein die tijdens gebruik gezien mag worden.

Slim en efficiënt
De ICE schrobzuigmachine is zelf in staat om storingen door te geven, waardoor servicemedewerkers op kantoor van ICE Benelux de machine op afstand kunnen lezen en resetten. Mocht het nodig zijn om een monteur langs te sturen, dan kan dit gericht omdat de servicemedewerkers van afstand kunnen zien waar het probleem zit. Dit zorgt ervoor dat de reactietijd bij uitval maar kort is en de dienstverlening snel weer kan worden opgepakt.

All inclusive
De facilitair dienstverlener heeft de mogelijkheid een machine in gebruik te nemen op basis van full-service rental. Bij deze flexibele en moderne constructie is onderhoud voor de machine bij een huurcontract inbegrepen. Dit maakt dat een huurder niet plots voor onverwachte kosten komt te staan in een tijd waar contracten flexibel worden opgesteld.

Dit artikel is een samenvatting van het interview met Richard van Veen, dat tot stand is gekomen in samenwerking met ICE Benelux, Groveko en D&B. 

 

Delen