HZ Reiniging & Onderhoud: “Wecoline chemievrij strippen tijd- en kostenbesparing”

augustus 7, 2017 in Vloeronderhoud

Henry Zomerdijk - HZ Reiniging & OnderhoudTijd is een belangrijk element als we praten over kostenbesparing. Daar tegenover staat resultaat. Hoe breng je die twee samen als je praat over vloeren strippen? Dat resultaat voorop staat is voor ons vanzelfsprekend, daar willen we absoluut niet op inleveren. Dus kom je automatisch op tijdsbesparing. Tot voor kort een grote uitdaging…”, vertelt Henry Zomerdijk, eigenaar van HZ Reiniging & Onderhoud. Zomerdijk vond de oplossing in de Maroon pad van Wecoline.

“Voorheen stripten we linoleum en marmoleum vloeren met chemie, veel water en een bruine of zwarte vloerpad. Een vooral tijdrovende klus om tot een acceptabel resultaat te komen. Totdat de accountmanager van Wecoline ons adviseerde dat dit sneller en ook nog milieuvriendelijker kon. Zij raadde ons aan om de Maroon pad te proberen: een Full Cycle vloerpad, geproduceerd door Wecoline zelf. Deze pad bereikt namelijk zonder chemie en – indien gewenst een kleine hoeveelheid  water – hetzelfde resultaat. Omdat naspoelen niet meer hoeft zijn minder handelingen noodzakelijk. En daar waren wij naar op zoek.”

Vele voordelen
“De voordelen zijn simpel: besparing van tijd vanwege minder handelingen, goedkoper omdat er geen chemie aan te pas komt, minder water nodig is en zelfs een beter resultaat is bereikt.  Kortom, enkel verbeteringen ten opzichte van de methode die we voorheen hadden. Ik raad iedereen aan om het in ieder geval een keer te proberen. Dan raakt men vanzelf overtuigd.”

Gratis trainingen
Zomerdijk tot slot: “Om mijn medewerkers te trainen, hebben zij verschillende trainingen gevolgd die door Wecoline zijn aangeboden. Zij ervaren de nieuwe methode als prettig en eenvoudig. Soms is het wel wat lastig om de moeilijk te bereiken plekken goed te strippen, maar dat heeft men met chemie ook.”

Over HZ Reiniging & Onderhoud
HZ Reiniging & Onderhoud is een jong bedrijf met jarenlange ervaring, waarbij kwaliteit van diensten en klantvriendelijkheid voorop staan. Met de juiste apparatuur en kennis & kunde zijn wij in staat uw bedrijfspand er weer stralend uit te laten zien. We leveren een totaalconcept aan diensten, zoals regulier schoonmaakonderhoud, specialistische reinigingsdiensten, maar ook voor het leveren van schoonmaakmiddelen-, materialen & machines bent u bij ons aan het juiste adres.

Over Wecovi
Wecoline is een van de merken van Wecovi – een innovatief familiebedrijf dat de markt sinds 1971 verrast met de beste schoonmaakmaterialen. Van non-woven reinigingsdoeken, borstels en bezems tot microvezel materialen – en zelfs een  Wecoline vloerpad app.

Delen