Greenspeed Click’M C: hygiëne en gebruiksvriendelijkheid in één klik

september 15, 2017 in Vloeronderhoud

Schoonmaakjournaal Greenspeed_Click'M CCleaning the smart way is een belofte, die je alleen waar kunt maken als je ook daadwerkelijk voor slimme schoonmaakoplossingen zorgt. Schoonmaakspecialist Greenspeed heeft dat van meet af aan begrepen en gedemonstreerd met efficiënte, ecologisch verantwoorde producten en systemen, die elke dag opnieuw hun meerwaarde bewijzen in de professionele schoonmaakomgeving. Met het Click’M C vlakmopsysteem voegt Greenspeed daar nu een unieke en vernuftige schoonmaakoplossing aan toe. Een all-in-one concept dat niet alleen de mensen op de vloer, maar ook klanten die extreem hoge eisen stellen aan hygiëne en effectiviteit aangenaam zal verrassen.

Wat is er zo apart aan het Click’M C systeem?
Betere oplossingen ontwikkelen doe je niet alleen”, geeft Michel de Bruin, CEO van Greenspeed, aan. “Door goed naar de gebruikers van je producten en systemen te luisteren kun je sneller problemen detecteren en oplossingen zoeken.” Zo worden bij het vlakmoppen nog heel wat handmatige handelingen verricht die een optimale hygiëne en effectiviteit bemoeilijken. Greenspeed ging met die problematiek aan de slag en presenteert nu een schoonmaakoplossing die de gewenste gebruiksvriendelijkheid en hygiëne wél kun waarborgen, ongeacht de omstandigheden. Het resultaat is een vlakmopsysteem waarvan het grote voordeel in de merknaam zelf besloten ligt: met Click’M C is vlakmoppen nog slechts een kwestie van één klik om comfortabel, competent en in optimaal ‘cleane’ omstandigheden vloeren te reinigen.

Eén handenvrije klik en de mop zit vast, klaar voor het grote werk!
Het geheim van de Greenspeed Click’M C is de magnetische sluiting. Een al even ingenieuze als simpele vondst waarmee de schoonmaak van vloeren zoveel efficiënter én hygiënischer wordt.

Je schuift het Click’M C frame in de pocket van de mop, drukt het met de steel vast en klikt het frame na het schoonmaakwerk met de voet weer los door een simpele druk op de groene knop. Ook de mop verwijderen kun geheel handenvrij. Je schuift de mop simpel en hygiënisch van het frame zonder ze aan te raken.

Het materiaal zelf is zo weer schoon. De gladde, strakke afwerking van het frame voorkomt dat het vuil zich kan vasthechten. En elke Click’M C mop is afgewerkt met een stevig gaas waardoor het vuil sneller uit de pocket verwijderd wordt tijdens het wassen. Conclusie: schoonmaken met de Click’M C vlakmop is letterlijk ‘hygiëne ten top”.

De professionele schoonmakers, die in de testfase met Greenspeed Click’M C hebben gewerkt zijn het er unaniem over eens: “Een mop bevestigen en weer losmaken was nooit zo praktisch en hygiënisch”. Ook de gebruiksvriendelijkheid van het systeem wordt door de gebruikers van het eerste uur benadrukt: “Het frame is bijzonder licht en makkelijk afwasbaar. Schoonmaken met Greenspeed Click’M C is pure magie.”

Er is een Click’M C mop voor elke vloer
Het Click’M C systeem is een all-in-one concept. Ook de moppen zijn speciaal ontwikkeld voor een comfortabele, competent uitgevoerde, cleane manier van reinigen. “Die drie C’s vormen de basis van het Click’M C concept”, aldus Greenspeed. “Je vindt ze terug in elk onderdeel van het systeem.

De Greenspeed moppen danken hun schoonmaakkwaliteit aan een optimaal gesplitste microvezel. Die reinigt niet alleen krachtiger, maar absorbeert ook beter. Het vuil wordt in een handomdraai opgenomen en verwijderd. De moppen zijn bovendien voorzien van vier kleurlintjes waarmee je specifieke toepassingen kan markeren. Greenspeed biedt de keuze uit drie mopvarianten:

De Twist Mop, samengesteld uit 50% microvezel en 50% polyester, wordt aanbevolen voor het klamvochtig reinigen van gladde vloeren. Er kan snel gewerkt worden en de vloer is ook snel weer droog. De Twist Mop combineert een extra reinigend vermogen met een streeploos resultaat, mede door de microvezel die over de rand van de mop heen het vuil opneemt. Dankzij de Greenspeed Microvezel technologie kan deze mop dubbel zoveel vocht vasthouden dan de meeste velcro moppen.

De Allround Mop kan worden gebruikt voor stofwissen en voor klamvochtig reinigen. Ze is samengesteld uit 50% microvezel, 40% viscose en 10% polyamide. De mop kan desgewenst ook voor-geïmpregneerd worden. De ideale oplossing in omgevingen waar strenge hygiënische eisen worden gesteld. Het absorberend vermogen is extra hoog. Door de lange pool kunnen ook ongelijke stenen vloeren prima schoongemaakt worden.

De Basic Mop bestaat uit 100% microvezel en is uitermate geschikt voor het reinigen van licht vervuilde gladde vloeren met een streeploos resultaat. De mop reinigt ook moeiteloos muren en (glas)wanden. Het frame kan daartoe horizontaal gefixeerd worden.

Met het Click’M C vlakmopsysteem neemt Greenspeed zijn verantwoordelijkheid als innovator in zijn sector
Greenspeed staat al jaren bekend als een van de pioniers in slimme, duurzame schoonmaakoplossingen. Met de overname van Ecover Professional in 2016 profileerde het Nederlandse bedrijf zich nog sterker als internationale aanbieder van innovatieve ecologische schoonmaakconcepten. Greenspeed microvezelproducten zijn gecertificeerd met het Scandinavische Nordic Swan Ecolabel en de detergenten dragen het Europese Ecolabel en het Cradle to Cradle certified label.

Wilt u meer info of een gratis demo? Check www.greenspeed.eu

 

Delen