Click’M moppen van Greenspeed: hygiëne en gebruiksvriendelijkheid in één klik

oktober 23, 2018 in Vloeronderhoud

Vertrekkende vanuit de problematiek dat er nog heel wat handmatige handelingen verricht worden bij het moppen, ontwikkelde Greenspeed een schoonmaakoplossing die de gewenste gebruiksvriendelijkheid én hygiëne kan waarborgen, ongeacht de omstandigheden. Het resultaat is een vlakmopsysteem waarvan het grote voordeel in de merknaam zelf zit: met Click’M C is vlakmoppen nog slechts een kwestie van één klik om de mop vast te zetten en te verwijderen.

Het innovatieve van dit nieuwe Click’M C vlakmopsysteem is de magnetische sluiting. De gebruikers hoeven het frame maar in de pocket van de mop te schuiven en de steel naar beneden te drukken. De magnetische sluiting zet de mop meteen vast. Deze sluiting zorgt er ook voor dat de mop verwijderd kan worden zonder deze aan te raken met de handen. Een simpele druk met de voet op de groene knop is voldoende om het frame weer los te klikken en de mop van het frame in de waszak te laten schuiven. Na gebruik kan het frame eenvoudig gereinigd worden. Het gladde design zorgt ervoor dat vuil geen kans krijgt om zich vast te hechten. Kortom, met dit unieke systeem is het gebruiksvriendelijker en hygiënischer werken. Het verrast niet alleen de gebruikers maar ook klanten die extreem hoge eisen stellen aan hygiëne en effectiviteit, zoals ziekenhuizen en zorginstellingen.

De juiste mop voor het juiste oppervlak
Het Click’M C systeem kan gebruikt worden met verschillende Greenspeed microvezelmoppen. Elk vloeroppervlak kan daardoor probleemloos op dezelfde makkelijke en hygiënische manier gereinigd worden.
De Twist Mop is perfect voor het klamvochtig reinigen van harde vloeren. De hoogkwalitatieve microvezel reikt tot over de rand waardoor eventueel vuil geen kans maakt en onvermijdelijk mee wordt opgenomen.
De Allround Mop voegt daar nog een paar belangrijke voordelen aan toe. Met deze mop kan men ook stofwissen. Hij bewijst zijn unieke kwaliteiten vooral in ruimtes waar een hoge hygiëne vereist is. De lange pool is uitstekend geschikt voor het reinigen van ongelijke vloeren.
De Basic Mop is het lichtgewicht onder de Greenspeed moppen, maar doet zeker niet onder voor de andere moppen. De mop is ideaal voor het reinigen van kleinere oppervlakken en maakt harde, gladde vloeren in een handomdraai schoon.
De Scrub Mop heeft een groot schrobvermogen en is uitermate geschikt voor gebruik op oneffen vloeren zoals antislip vloeren. Tot slot heeft Greenspeed sinds kort nog 2 nieuwe aanwinsten voor het Click’M C assortiment.
De Multi Mop is, zoals de naam het zegt, een multifunctionele mop die gebruikt kan worden voor het klamvochtig reinigen van delicate vloeren maar ook geschikt is voor wanden en deuren.
De Heavy Duty Mop is geschikt voor het reinigen van hardnekkig vervuilde vloeren en kan gebruikt worden met zware desinfectiemiddelen.

Over Greenspeed
Greenspeed is ruim 20 jaar geleden opgericht in Nederland en biedt een totaalconcept van duurzame reinigingsmiddelen en innovatieve microvezelproducten. Met deze slimme schoonmaakoplossingen ambieert Greenspeed een positieve impact op mens en milieu en focust zich nu op het concept van circulaire schoonmaak. De aanpak gaat verder dan de producten alleen. Bij alles wat Greenspeed doet staat betrokkenheid, deskundigheid, innovatie en betrouwbaarheid centraal. Het productgamma van Greenspeed is gecertificeerd met het Scandinavische Nordic Swan Ecolabel, het Europese Ecolabel en het Cradle to Cradle certified label. Greenspeed is wereldwijd actief in meer dan 20 landen

Delen