Nieuw: open leersessies ISSA/INTERCLEAN Amsterdam

Schoonmaakjournaal ISSA Interclean leersessiesDe organisatoren van het ISSA/INTERCLEAN Amsterdam 2018-evenement doen een oproep voor abstracts voor een breed en gevarieerd leerprogramma. De vrij toegankelijke sessies zijn een integraal onderdeel van het evenement en lopen parallel aan de ISSA Educational Conference.

Op basis van de geslaagde seminars in het InnovationLAB bij vorige edities van de vakbeurs, bieden de open leersessies relevante en informatieve content met waardevolle inzichten en aandachtspunten voor alle professionals in de schoonmaakindustrie. De organisatoren vragen nu om abstracts voor sessies over innovatieve oplossingen en best practices, die kunnen worden toegepast in de hotel-, hospitality- en foodservicesectoren.

Multidisciplinaire aanpak
De conferentie heeft een multidisciplinaire aanpak en verwelkomt inzendingen van fabrikanten, distributeurs, academische instellingen en onafhankelijke professionals. Kandidaten die een deel van de open leersessies voor hun rekening willen nemen, kunnen een abstract (maximaal 300 woorden) van hun voorgestelde presentatie sturen naar Hilke de Vries (h.d.vries@rai.nl) van ISSA/INTERCLEAN. De sluitingsdatum is 30 september 2017.

De verwachting is dat de leersessies een weerspiegeling zijn van de bredere onderwerpen van betere duurzaamheid, zero-afvalmanagement, circulaire strategieën en cradle-to-cradle-oplossingen; centrale thema’s van de editie van 2018. Robotics en de toepassing van technologie in de schoonmaakindustrie maken ook deel uit van het InnovationLAB 2018. Deze thema’s zullen naar verwachting ook aan bod komen in het InnovationLAB programmaschema.

Rob den Hertog, Director ISSA/INTERCLEAN: “Het aanbieden van open leersessies die inhoudelijk meer te bieden hebben dan ooit tevoren, in combinatie met themastands voor de hotel- en foodservicesector is een goed voorbeeld van ons beursbeleid met continue aandacht voor innovatie en vernieuwing. Hiermee trekt de editie van 2018 een nog breder publiek dan voorheen.”

Over ISSA/INTERCLEAN Amsterdam 2018
ISSA/INTERCLEAN Amsterdam 2018 vindt van dinsdag 15 tot en met vrijdag18 mei plaats in RAI Amsterdam. Het evenement trekt naar verwachting meer dan 30.000 gekwalificeerde bezoekers. Neem contact op met Marjolijn van Loon (m.v.loon@rai.nl), voor meer informatie over deelname aan de beurs.

 

×