Nieuw op vakbeurs Facilitair: Noviteitenplein

schoonmaakjournaal-innovatie-noviteitNoviteiten dragen bij aan de ontwikkeling van een duurzame werkbeleving en omgeving in de sectoren facilitair management en gebouwbeheer. Of het nu gaat om een energiezuinige variant van een product, de automatisering van processen, hergebruik van grondstoffen, producten die watergebruik reduceren of bijdragen aan een gezonde werkomgeving, waardoor het aantal ziekmeldingen daalt. Daarom heeft de organisatie van de vakbeurs Facilitair voor de 19e editie, van woensdag 25 tot en met vrijdag 27 januari in de Jaarbeurs in Utrecht, het Noviteitenplein in het leven geroepen.

Het Noviteitenplein zal een extra beleving aan de beursvloer toevoegen en podium bieden aan alle noviteiten. Naast posters en noviteiten die in fysieke vorm op de beursvloer aanwezig zijn, is er ook ruimte voor noviteitenpresentaties en de uitreiking van FGNoviteitenprijs.

De Noviteiten juryprijs wordt traditioneel uitgereikt op de woensdag tijdens de vakbeurs. Dit jaar wordt er voor het eerst ook een publieksprijs uitgereikt, waar u als bezoeker vijf stemmen voor mag uitbrengen. Vanaf 3 januari kunnen alle bezoekers van de beurs stemmen via de website of op de beursvloer zelf. U bent van harte uitgenodigd om op vrijdag 27 januari de uitreiking van de publieksprijs bij te wonen op het Noviteitenplein.

U kunt zich gratis registreren via Schoonmaakjournaal? Daarmee maakt u kans op een exclusief artikel.

×