ISSA/INTERCLEAN Amsterdam 2018 breidt uit met Laundry en Waste Management

Interclean 2016 - EuropahalISSA/INTERCLEAN Amsterdam kondigt aan dat de beurs in 2018 voor de eerste keer twaalf hallen van RAI Amsterdam zal beslaan. De uitbreiding van het vloeroppervlak benadrukt nog eens de noodzaak, voor zowel exposanten als bezoekers, om hun bezoeken goed te plannen zodat ze zoveel mogelijk kunnen netwerken en vakgenoten kunnen ontmoeten tijdens het evenement.

“Het feit dat eind november 2016 al 85% van het vloeroppervlak is geboekt, bevestigd onze beslissing om de show uit te breiden en dat onze exposanten en partners vertrouwen in ons hebben,” zegt ISSA/INTERCLEAN Show Manager Rob den Hertog van RAI Amsterdam.

Den Hertog onthulde ook dat naar aanleiding van het grote aantal bezoekers dat tijdens de editie van 2016 aangaf geïnteresseerd te zijn in Waste Management en OPL, er in 2018 een Laundry en Waste Management-segment te vinden zijn op de show. Ook zal de Washroom worden uitgebreid: van twee naar drie hallen. Den Hertog: “Als organisator zijn wij ervan overtuigd dat de toevoeging van de segmenten Laundry en Waste Management, samen met enkele nieuwe initiatieven in het algemene beursprogramma, een nog rijkere ervaring biedt voor iedereen die naar de beurs komt – zowel exposanten als bezoekers.”

Beurscomité
Tevens heeft er een wisseling plaats gevonden in het beurscomité van ISSA/INTERCLEAN. Door het verplichte roulatieschema neemt het comité afscheid van een aantal leden en zal David Overell, managing director van Truvox International en voorzitter van de Joint Products Export Group (JPEG) in het Verenigd Koninkrijk, zitting nemen in het beurscomité.

Het beurscomité van ISSA/INTERCLEAN is een adviesraad, opgericht in 1967, het eerste jaar van ISSA/INTERCLEAN, die bestaat uit leidinggevenden van zowel exposerende als bezoekende bedrijven. Het beurscomité is een adviesraad die helpt om het format en de toekomst van de ISSA/INTERCLEAN Amsterdam vorm te geven.

Het voltallige beurscomité bestaat nu uit: Roberto Berardi van het European Tissue Symposium; Michele Redi, IPC Ready System; David Scholes als vertegenwoordiger van INPACS/Nationwide Hygiene Group; Paul Wonnacott, Vectair Systems; Frank Vancrayeveld, Werner & Mertz Professional; Thomas Kyburz, Wetrok; Rob den Hertog, RAI Amsterdam; Dianna Steinbach, ISSA, en David Overell. voorzitter van het beurscomité is Bas Dalm, Senior Vice President International Exhibitions & Sales bij RAI Amsterdam.

In de loop der jaren is ISSA/INTERCLEAN steeds belangrijker geworden voor schoonmaakprofessionals in servicefuncties, die partners zoeken voor de schoonmaak en hygiëne-oplossingen. Als reactie hierop heeft ISSA/INTERCLEAN Amsterdam 2018 ook aangekondigd intensiever te gaan samenwerken met geselecteerde media voor hospitality, foodservice en hotels.

ISSA/INTERCLEAN vindt plaats in RAI Amsterdam, van 15 tot en met 18 mei 2018. Klik hier voor een impressie van de editie van 2016.

 

×