Gouden Weska op vakbeurs Faciltair

Schoonmaakjournaal - Weska pand 2017 50 jaarDit jaar viert Weska haar 50-jarig jubileum. Uiteraard staat Weska ook dit jaar op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, van woensdag 25 tot en met vrijdag 27 januari in Jaarbeurs Utrecht. Samen met haar partners 3M, Vileda, Werner & Mertz, Tomcat en Makita informeert Weska u graag over alle producten en diensten. Tevens kunt u kennismaken met het online bestelsysteem my.weska.nl, het systeem om de volledige inkoopbestelprocedure online te managen, van order tot en met de factuur.

Een ruime keuze en op elke vraag een antwoord, dat is waar Weska voor staat als de vakgroothandel voor schoonmaakprofessionals. Weska levert reinigingsmiddelen, hulpmiddelen, gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, reinigingsapparatuur en producten voor persoonlijke hygiëne. De ontwikkelingen op het gebied van innovatie en duurzaamheid delen zij graag met klanten. Niet alleen in hun advies, maar ook professionele product- en schoonmaaktrainingen en instructies verzorgen zij ‘on the job’.

Directeur Johan Willems: “Ook de komende 50 jaar geven wij graag onze kennis en kunde door aan onze klanten. Een betrouwbare partner zijn, vinden we zeer belangrijk. Daag ons gerust uit!”

U wordt uitgenodigd voor een bezoek aan de Weska-stand, in Hal 1, standnummer B7.

 

×