Gefuseerde Facility Trade Group beleeft primeur op Vakbeurs Facilitair

Schoonmaakjournaal - Facility Trade Group - directieteamWoensdag 25 januari om 10.00 uur beleeft Facility Trade Group haar primeur op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht en presenteert de Group zich voor het eerst als één organisatie aan de buitenwereld: op de beurs en online (www.facilitytradegroup.nl). Blue Wave, ASP en Dirksen kondigen afgelopen week aan, dat zij hun samenwerking verder intensiveren. De drie bedrijven, die reeds onder de vlag van één moederbedrijf opereren, gaan voortaan verder als één organisatie: Facility Trade Group.

De totaalleveranciers presenteren zich voortaan onder het label Facility Trade Group en onder alle bedrijfsnamen om de regionale identiteit van de afzonderlijke bedrijven te borgen. Het directieteam wordt gevormd door Ferry van Sluijters, operationeel directeur, Alex Postma, directeur Sales & Marketing, en Pim Blankert, directeur Ontwikkeling & Innovatie.

Over Facility Trade Group
Facility Trade Group is opgericht in 2014 vanuit de ambitie van Blue Wave om een groep bedrijven te vormen met een landelijke positionering en tegelijkertijd een regionale aanwezigheid. Facility Trade Group bedient opdrachtgevers in verschillende marktsegmenten met reinigingssytemen en- machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services. Gezamenlijk bogen zij op een ervaring van meer dan 70 jaar. De totale omzet is € 23 miljoen.

Op de foto het directieteam met Alex Postma (l), Ferry van Sluijters (m) en Pim Blankert (r)

×