Dirksen ruim vertegenwoordigd op de Interclean

Waspak 3Van dinsdag 10 mei tot en met vrijdag 13 mei neemt Dirksen deel aan de ISSA/NTERCLEAN in Amsterdam. In hal 5 op stand 217 zal Dirksen de nieuwste generatie Dynajet hogedrukreinigers en de vernieuwde Dirksen Easy Multiwashtrailer tonen. Behalve de stand in hal 5 zal Dirksen ook te zien zijn op de High Pressure Demo area en de Outdoor Demo Area.

Dynajet, degelijk en betrouwbaar
Als specialist in reinigingsmachines wil Dirksen alleen werken met de beste merken, die qua kwaliteit en betrouwbaarheid tot de top behoren. Met Dynajet heeft Dirksen een serie hogedrukreinigers in huis van superieure kwaliteit en met een perfecte afwerking. Door de jarenlange samenwerking met Dynajet is Dirksen bovendien in vroeg stadium bij productontwikkeling betrokken en kunnen ze met hun ervaring en kennis een wezenlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de hogedrukreinigers. Zo heeft Dirksen in nauw overleg met Dynajet een speciale oplossing voor onkruidbestrijding met hogedrukeiniging ontwikkeld.

Ergonomische telescoop glasbewassing met Waspak
Waspak is het eerste en enige ergonomische hulpmiddel voor glazenwassers en gevelreinigers die werken met telescoopstelen. Als partner van Waspak zal Dirksen tijdens de Interclean het product uitgebreid demonstreren op de outdoor demo area.

Dit product is echt vanuit de praktijk ontwikkeld en mede daardoor zowel eenvoudig als zeer efficiënt in gebruik. Veel glazenwassers en gevelbehandelaars krijgen vroeg of laat te maken met fysieke klachten als gevolg van hun werkzaamheden. Met het Waspak is er nu een geschikte oplossing om deze fysieke klachten te voorkomen.

Focus op innovatie
Als onafhankelijke vak grossier en specialist in reinigingstechniek wil Dirksen voorop lopen qua innovatie. Ook de Facility Trade Group waar Dirksen onderdeel van is, heeft innovatie hoog op de agenda staan. Qua ontwikkelingen en innovaties zitten er dan ook een aantal leuke dingen aan te komen. Tijdens de Interclean zal Dirksen een tipje van de sluier oplichten.

 

×