BOMA zet stap in revolutionair schoonmaken op Vakbeurs Facilitair

Op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 januari in Jaarbeurs Utrecht, presenteert BOMA zich als exclusief distributeur in de Benelux van de innovatieve i-range, waaronder de i-mop XL. i-mop staat voor: small machine, big results. De afgelopen jaren is hard gewerkt aan de ontwikkeling van een grotere i-mop, de XL; deze maand beleeft de i-mop XXL zijn primeur.

BOMA introduceerde zo’n twee jaar geleden de i-mop. Met de komst van de innovatieve machine is er in segmenten, zoals de zorg, retail, leisure en schoonmaakbedrijven, een nieuw inzicht ontstaan. De i-mop is een wendbare machine die met minder inspanning voor een goed schrobeffect zorgt, waardoor handmatig schoonmaken met de vlakmop verleden tijd is.

Raimondo Otten, commercieel directeur van BOMA Nederland: “Naast dat de productiviteit wordt vergroot, maakt de i-mop het werk van de schoonmaakmedewerker minder zwaar en een stuk leuker. Enjoy your Cleaning, zoals we bij BOMA zeggen.”

Over Boma
Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines met veel toegevoegde waarde voor bedrijven en instellingen in de Benelux en in Frankrijk. BOMA staat voor innoverend ondernemerschap. Wij koppelen functionele schoonmaakconcepten aan een efficiënte logistiek en ontwikkelen e-tools die onze klant toelaten te focussen op zijn kernactiviteit. Een doordacht gebruik van onze producten en diensten spaart het milieu en levert, naast tijdwinst en economische besparing, een perfect schoonmaakresultaat op.

×