Wecoline: 2 locaties, 2 nieuwe desinfectieproducten en 40 noviteiten op Interclean

april 24, 2018 in Interclean vakbeurs

Ook dit jaar heeft Wecoline – al meer dan 45 jaar fabrikant en leverancier van professionele schoonmaakmaterialen – haar aandeel op de Interclean. En zelfs op twee locaties. De Wecoline stand in hal 1, stand 111 én in hal 9 in het Healthcare Cleaning LAB, die geheel is ingericht volgens het unieke Clean ’n Easy superior single use concept. Bezoekers maken daar onder andere kennis met twee nieuwe desinfectie producten.

Wecoline Clean ’n Easy biedt het antwoord op de hygiënevraag uit de zorgsector. Om in contact te komen met zorgprofessionals en hygiënisten is de stand op het Healthcare Cleaning LAB daarom volledig ingericht met praktische oplossingen voor veilige, snelle en doeltreffende resultaten ten aanzien van optimale hygiëne en desinfectie.

Twee Ctgb geregistreerde desinfectans
Wecoline biedt een uitgedacht en concreet superior single use concept. Dit concept is recent uitgebreid met twee Ctgb geregistreerde desinfectie producten voor de toepassingen PT02, PT03 en PT04. Voor het desinfecteren van wanden, vloeren, andere oppervlakken en voorwerpen in zorgomgevingen, voedselverwerkende industrie en voor veterinaire hygiëne doeleinden. Beiden desinfectans garanderen een minimale inwerktijd voor bestrijding van bacteriën, virussen, schimmels en gisten.

Nieuwste virucide
De nieuwste virucide is de Wecoline Clean ’n Easy Desinfectie foamspray van 750 ml. De ongeparfumeerde formule doodt binnen 1 minuut virussen, bacteriën en gisten. Het actieve ingrediënt is een combinatie van 2,5% waterstofperoxide en 2,5% melkzuur. Door de unieke foamkop van de fles nevelt het product niet bij gebruik. Bovendien is het veilig voor transport en opslag. Ctgb geregistreerd 15579N, PT02, PT03 en PT04.

Kant en klare desinfectie doeken
In december 2017 lanceerde Wecoline de Clean ’n Easy Desinfectie doeken. Deze doeken zijn verpakt in een luchtdichte emmer en geïmpregneerd met 1% waterstofperoxide en 1% melkzuur. De gebruiker kan direct het oppervlak desinfecteren. De formule doodt binnen 2 minuten bacteriën en gisten. Door het riante formaat van de doek is desinfecteren makkelijk en kan men vrijwel direct verder werken onder hygiënische omstandigheden.  Ctgb geregistreerd 15476N, PT02 en PT04.
Naspoelen is bij beide producten overbodig. Bovendien bevatten ze geen alcohol en chloor en zijn dus veilig qua verpakking, transport en opslag.

Wecoline Clean ’n Easy Superior Single Use concept
Buiten deze twee desinfectans bevat het hoogwaardige concept kant en klare non woven doeken en vloermoppen, droge microvezel producten, een absorpmat en hardware om hygiënisch en efficiënt te kunnen reinigen en desinfecteren. Het biedt de ideale oplossing voor tussentijdse schoonmaak van zorgomgevingen en behandelruimten.

Gratis registratie
Bezoekers vinden het Healthcare Cleaning LAB van 15 t/m 18 mei a.s., in hal 9. Het interactieve Healtcare Cleaning Forum is op woensdag 16 mei in het forum congress centre. Wecovi verzorgt op 17 mei om 11.30 uur een 30 minuten durend time-slot waarbij de bezoekers worden voornamelijk geïnformeerd over Clean ’n Easy desinfectie.
Registreer gratis vóór 8 mei uw kaarten en bezoek onze stand in hal 9, 111. Voor deelname aan het forum betaalt u € 30,00.

Wecoline op 2 locaties tijdens de Interclean
Dit jaar exposeert Wecoline haar innovaties op 2 locaties op de beursvloer. Naast de stand in hal 9 is het bedrijf ook te vinden op haar vertrouwde plek in de Europahal 1, standnummer 111. Hier presenteert Wecoline dit jaar meer dan 40 nieuwe producten. Meer informatie over deze innovaties volgt in het weekend vóór de Interclean.

Delen