Wecoline met 2 stands en nieuwste pareltjes op Interclean 2018

maart 26, 2018 in Interclean vakbeurs

Ook dit jaar heeft Wecoline – al meer dan 45 jaar fabrikant en leverancier van professionele schoonmaakmaterialen – haar aandeel op de grootste schoonmaakvakbeurs van de wereld. En dit jaar op twee locaties: u vindt ons op de gebruikelijke plek en op het nieuwe Healthcare Cleaning LAB.

Dat Wecoline dit jaar is opgedeeld heeft alles te maken met de heldere focus en strategie van Wecoline voor schoonmaakprofessionals en de aansluiting van het Wecoline Clean ’n Easy-concept op de vraag uit de zorg. Op beide stands vindt u professionals met praktische oplossingen voor uw schoonmaakuitdagingen. Nieuw op de stand, vanwege verdere expansie in Engeland, is accountmanager Nicola Williams. Zij maakt graag kennis met u.

Stand 01.111: MVO-oplossingen 
Op deze Wecoline stand ligt de focus op vloer- en interieurreiniging met alleen water. Nieuwe maar ook bekende én bewezen Wecoline producten staan in de picture. Deze producten worden gedurende alle Interclean dagen aan u gedemonstreerd. Een bezoek aan de stand zal u verrassen!

Stand 09.111: Ctgb geregistreerde desinfectans
Ook op het Healthcare Cleaning LAB treft u ons. Met twee nieuwe Ctgb geregistreerde desinfectans (PT02 en PT04) vinden hygiënisten hier dé oplossing voor desinfectie. Deze producten hebben een minimale inwerktijd voor bestrijding van bacteriën, virussen, schimmels en gisten. Het gehele Wecoline Clean ’n Easy Single Use concept ziet u op de stand, inclusief een instructiefilm.

We ontmoeten u graag tijdens de Interclean.
Registreer gratis voor 8 mei uw kaarten.

Delen