Kimberly-Clark biedt op Interclean virtual reality ervaring

april 24, 2018 in Interclean vakbeurs

Wie tijdens Interclean een bezoek brengt aan de stand van Kimberly-Clark Professional (10.419), kan een meeslepende ervaring verwachten: in een speciale virtual reality zone worden een aantal verborgen waarheden over toiletruimten onthuld.

De toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van hygiëne, veiligheid en productiviteit, presenteert verder de complete Scott Control bundel: rolhandoeken, centrefeed toiletpapier en foam handreiniger – allemaal ontworpen voor ultieme hygiëne en efficiency.

Bezoekers kunnen bovendien genieten van een zintuigelijke Kleenex sessie. Kleenex producten beschermen, reinigen en verzorgen, zodat medewerkers een huiselijke ervaring op het werk hebben.

Dit jaar is Kimberly-Clark Professional* de officiële sponsor van de Interclean-app. “Als exclusieve sponsor van de evenement-app hopen we alle bezoekers te helpen hun ervaring op de beurs te optimaliseren via updates over evenementen, innovaties en kansen,” aldus Jonathan Purdy, EMEA Customer Experience Director van Kimberly-Clark Professional*.

Het maximale halen uit uw bezoek aan de stand van Kimberly-Clark Professional tijdens Interclean? Surf naar http://www.kcprofessional.nl/forms/interclean-2018 en geef aan over welke onderwerpen u graag meer wilt weten.

Delen