Vileda Professional lanceert op Interclean nieuwste innovatie in single use reiniging

mei 7, 2018 in Interclean vakbeurs

Op Interclean 2018 presenteert Vileda Professional zich onder het thema  Innovating for next level efficiency. Vernieuwende technologieën en digitale oplossingen in schoonmaaksystemen zijn de dragers van het thema. Vileda introduceert onder meer haar nieuwe vezeltechnologie met de MicronSolo Single Use reinigingsdoek. 

MicronSolo is de nieuwste single use-reinigingsdoek van Vileda Professional: een mix van de door Vileda gepatenteerde ultradunne Pie32 microvezels en viscose. De doek heeft alle voordelen van microvezels, maar is iets dikker voor een verbeterde absorptie en fijner ‘handgevoel’. De unieke, Pie32 microvezels zorgen voor een superieur reinigingsresultaat en een significante reductie van bacteriën op het schoongemaakte oppervlak. Zelfs met alleen water.

Interclean
MicronSolo en twee andere innovaties (Origo 2 en iQonnect) introduceert Vileda Professional op Interclean Amsterdam, stand 5.307. Op de speciale experience it yourself zones kunt u de producten zelf ervaren en proberen.

Vileda Professional ontwikkelt innovatieve oplossingen die de professionele schoonmaak verbeteren. Voor meer informatie, bezoek onze website www.vileda-professional.com

Delen