Vijf redenen om Interclean Amsterdam te bezoeken

mei 9, 2018 in Interclean vakbeurs

Van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 mei vindt de grootste internationale schoonmaakbeurs Interclean in de RAI in Amsterdam plaats. Als bezoeker kun je een keuze maken uit 800 exposanten op 70.000 m2 beursvloer. De beurs vindt iedere 2 jaar plaats en is dé plek om nieuwe ontwikkelingen in de schoonmaakbranche te ontdekken en om te netwerken. Een beurs die geen schoonmaakprofessional mag missen.

De organisatie van de Interclean noemt zelf 5 redenen waarom je de beurs niet mag missen.

Innovaties
De Interclean is wereldwijd hét platform van innovaties. Niet alleen de noviteiten op de stands van de exposanten, maar ook de Amsterdam Innovation Award, het InnovationLAB en buitenactiviteiten dragen hieraan bij.

Netwerken
Naast eigen afspraken met nieuwe en bestaande relaties kan de bezoeker deelnemen aan diverse bijeenkomsten en presentaties van experts over technologische ontwikkelingen. Ideaal om te worden ‘bijgepraat’ en connecties te leggen.

Inspireer
De producten, diensten en oplossingen die u op de beurs ontdekt, kunnen u helpen uw bedrijfsproces slimmer en efficiënter te maken. Ook gesprekken met mede-professionals kunnen uw aanzetten tot ideeën die tot nut voor uw bedrijf kunnen zijn.

Kennis
Laat u bijpraten met het seminar programma, workshops, presentaties, rondetafeldiscussies en pitches op de beursvloer.

Platform
Interclean Amsterdam brengt 800 exposanten – wereldwijd toonaangevende schoonmaakfabrikanten-  en circa 30.000 bezoekers uit de professionele schoonmaakbranche samen.

Komt u naar de Interclean of twijfelt u nog? Check het programma en bekijk deze video met Vincent Evers bent u vast om.
Tot ziens op de Interclean, want Schoonmaakjournaal is zelf ook aanwezig. Klik hier voor toegangsregistratie.

Delen